COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δέκα Λόγοι που Χάνουμε στο Στοίχημα

27 Απριλίου 2021 - 23:31

Η εξέλιξη και η διάδοση του διαδικτυακού στοιχήματος στον παγκόσμιο χάρτη, γίνεται ραγδαία, καθώς απασχολεί και προσελκύει καθημερινά εκατομμύρια παίκτες σε κάθε μέρος του πλανήτη. Υπάρχουν αυτοί που βλέπουν το στοίχημα ως μια διασκέδαση, δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις που θέλουν να παρακολουθήσουν, άλλα και αυτοί που το βλέπουν πιο επαγγελματικά, παίζοντας με στρατηγική και αρκετό ψάξιμο για τον κάθε αγώνα, ώστε να βγάζουν ένα τακτικό κέρδος ή μεγάλα ποσά σε βραχυπρόθεσμο διάστημα. Παρόλα αυτά είναι αλήθεια πως πρόκειται για ένα παιχνίδι, που όπως είναι φυσικό επακόλουθο έχει νικητές και χαμένους.

Οι νικητές σε αυτήν την περίπτωση κατά κανόνα είναι πολύ λιγότεροι από τους χαμένους και αυτό οφείλεται στο ότι η πλειοψηφία των παικτών κάνει συνεχή και επαναλαμβανόμενα λάθη που επιφέρουν ζημιές, ενώ η ικανότητα του παίκτη να τις αποφεύγει, παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι ηττημένοι στου στοιχήματος υποπίπτουν σε κάποια κλασικά σφάλματα που θα δείτε αναλυτικότερα πιο κάτω, μειώνοντας συνεχώς το κεφάλαιό τους και καθιστούν το στοίχημα ένα πολύ ακριβό γούστο, που μόνο διασκεδαστικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μακροπρόθεσμα. Βρίσκοντας τη ρίζα των προβλημάτων που χάνουμε στοιχήματα, ίσως καταφέρουμε να περιορίσουμε τις ζημιές, παίρνοντας νίκες αρκετά πιο τακτικά που θα μας επιφέρουν χρήματα και διασκέδαση για όσο σηκώνει η τσέπη μας.

Οι λόγοι που χάνουμε στο στοίχημα λοιπόν παρατίθενται πιο κάτω και αναμένεται να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.

  • Ελλιπής Πληροφόρηση

Η βαθιά πληροφόρηση και οι σημαντικές λεπτομέρειες για τις αναμετρήσεις που θέλουμε να ποντάρουμε, μπορεί να μην προσφέρονται σε αθλητικά έντυπα και ιστοσελίδες που εμπιστευόμαστε για την αθλητική μας ενημέρωση. Ένα μεγάλο ποσοστό, μάλιστα, των παικτών έχουν την πεποίθηση πως είναι γνώστες και ειδικοί του στοιχήματος, επειδή γνωρίζουν τις βασικές ενδεκάδες μια ομάδας ή κάτι παρεμφερές

Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι επαρκής, καθώς θα πρέπει να γίνει καλό ψάξιμο στο διαδίκτυο από καλές και αξιόπιστες πηγές που παραθέτουν μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις ομάδες. Επίσης μπορείτε να παίρνετε μια καλή άποψη και συμβουλή από ιστοσελίδες με προγνωστικά για στοίχημα, χωρίς να λάβετε σε καμία περίπτωση ως σίγουρη την εκτίμηση του εκάστοτε tipster.

  • Ποντάρουμε Χρήματα που τα Χρειαζόμαστε

Η εξέλιξη και ο διαρκής ανταγωνισμός στον χώρο, έχει κάνει κάνει το στοίχημα ένα άκρως ελκυστικό παιχνίδι, όπου εύκολα μπορεί να παρασύρει τους παίκτες. Σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες από το πάθος τους, παίζουν ποσά που προορίζονταν για λογαριασμούς, ενοίκιο σπιτιού, κάλυψη σημαντικών αναγκών στην καθημερινότητα και άλλες υποχρεώσεις. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν θα πρέπει να παίζονται αναγκαία χρήματα, σε ένα χόμπι όπως είναι το στοίχημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ψυχολογική πίεση που έμμεσα μας στέλνει στο επόμενο λάθος, αφού οι επιλογές δεν πραγματοποιούνται με καθαρό μυαλό.

:arrow: Η λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να κρατάμε εξ αρχής ένα συγκεκριμένο ποσό, που δεν θα μας δίνει την πίεση ότι βάζουμε σε κίνδυνο τον βασικό καθημερινό προϋπολογισμό μας, αποφεύγοντας έτσι τα ανεξέλεγκτα στοιχήματα. Ακόμη και στην περίπτωση που παίζουμε με χρήματα που δεν καιγόμαστε, η σωστή διαχείριση είναι αναγκαία, καθώς δεν θα πρέπει να υπερβάλουμε με ποσά που ρισκάρουμε, ακόμα και αν είμαστε σίγουροι για κάποιον αγώνα.

Παν μέτρον άριστον λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση.

  • Ελλιπής Στρατηγική και μη Καταγραφή των Επιδόσεων

Η κατάλληλη στρατηγική προϋποθέτει να εστιάσουμε στο μέλλον, καταγράφοντας παράλληλα τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του παρελθόντος. Το σημαντικό σε αυτήν την ενότητα είναι το πώς θα χαθούν όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχήματα, εξασφαλίζοντας αυτόματα βάθος χρόνου κέρδος στο στοίχημα. Μακροπρόθεσμα, η επίβλεψη και η καταγραφή των πονταρισμάτων μας, βοηθά σημαντικά στο να κατανοήσουμε αν το σύστημα που ακολουθούμε είναι αποτελεσματικό.

:arrow: Θα ήταν ένα καλό βήμα να κρατάμε σημειώσεις από τα στοιχήματά μας, ούτως ώστε να γίνεται η ανάλυση και να βγαίνει ένα συμπέρασμα σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Έτσι, θα εντοπίσουμε σε μεγάλο βαθμό τον λόγο που το στοίχημα έχει μετατραπεί σε ένα ακριβό χόμπι. Επίσης, θα διακρίνουμε τα σχετικά απρόβλεπτα πρωταθλήματα, τα σημεία που υστερούμε, αναπροσαρμόζοντας τον τρόπο παιχνιδιού μας, σε διάρκεια χρόνου.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • Απερίσκεπτο Ποντάρισμα σε Οτιδήποτε

Αποτελεί γεγονός, στατιστικά, πως πολλές φορές μπαίνουμε στο στοιχηματικό πειρασμό για να περάσουμε το βράδυ, ποντάροντας σε περιορισμένη ποικιλία από αγώνες στο live betting και σε πρωταθλήματα που δεν είμαστε γνώστες ούτε καν των βασικών. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε υπομονετικοί και να μην διαθέσουμε τα χρήματά μας στη διασκέδαση της στιγμής, κάνοντας log out από την στοιχηματική.

:arrow: Η λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να αφήσουμε στην άκρη το εν λόγω σπορ για την επόμενη ημέρα ή για τη στιγμή που θα έχει μεγαλύτερη γκάμα αναμετρήσεων. Άλλωστε, το κατάλληλο στοίχημα θέλει ψάξιμο, καθώς μια μελετημένη ευκαιρία μπορεί να επιφέρει κέρδη σε αντίθεση αν ακολουθήσεις κάτι στα τυφλά.

Στατιστικά αποδεικνύουν πως η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει με ποσοστό ισάξιο του 50% και αυτό επειδή η γηπεδούχος ομάδα έχει μια σειρά από συμμάχους όπως το κοινό της, οι αποφάσεις των διαιτητών, η γνώση του γηπέδου εντός των τεσσάρων γραμμών και η απουσία ταξιδιού. Ουσιαστικά, λοιπόν, θα πρέπει να αποφεύγετε την επιλογή νίκης της φιλοξενούμενης ομάδας, όμως αυτό δεν ισχύει πάντα, καθώς μπορεί να διαθέτετε σωστή πληροφόρηση ή άλλους σημαντικούς λόγους για αυτήν την επιλογή.

Επιπλέον, στον κόσμο του στοιχήματος δεν υπάρχουν άχαστα ματς ή σίγουρα. Έχει τύχει σε όλους να χάνουμε στο στοίχημα, πετώντας αρκετά χρήματα σε μεγάλα πονταρίσματα που χαρακτηρίσαμε ως σίγουρα, χωρίς να ψάξουμε περαιτέρω.

  • Εξαρτημένοι από τα Προγνωστικά

Τα προγνωστικά στοιχήματος από διακεκριμένες ιστοσελίδες είναι ένας σημαντικός σύμμαχος για τον κάθε παίκτη που θα τον βοηθήσει σημαντικά πριν τοποθετήσει το σύστημά του, με το online διάβασμα να είναι μια σωστή επιλογή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως οι tipster είναι αλάνθαστοι, ακολουθώντας στα τυφλά τα λόγια τους. Πολλές είναι οι φορές που οι παίκτες αντιμετωπίζουν ως γκουρού του στοιχήματος τους tipsters, βάζοντας έτσι τα χρήματά τους σε προγνωστικά που δεν έχουν μελετήσει.

:arrow: Στο στοίχημα όλοι κάνουν λάθη, ακόμα και οι ειδικοί, για αυτό οι παίκτες θα πρέπει να έχουν την δική τους κρίση και να στηρίζονται στις δικές τους ικανότητες, ώστε να καταλάβουν αν η εκτίμηση του εκάστοτε tipster που ακολουθούν είναι βάσιμη ή όχι. Δεν αποτελεί, μάλιστα, μυστικό πως ούτε οι ίδιοι δεν ακολουθούν κάποιες φορές τα σημεία που προτείνουν.

  • Κακή Ψυχολογία

Το στοίχημα είναι ένα σπορ που παίζει με την ψυχολογία και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν αυτό το λάθος ξανά και ξανά. Για παράδειγμα ένα σερί χαμένων στοιχημάτων θα ρίξει απότομα την ψυχολογία και συνεπώς την αυτοπεποίθηση του παίκτη, επιλέγοντας με φόβο και απερίσκεπτα τις επόμενες κινήσεις του. Στην αντίθετη περίπτωση ένα νικηφόρο σερί συνήθως αυξάνει τα πονταρίσματα, αλλάζοντας τον τρόπο του παιχνιδιού, με τη σκέψη πως η ρέντα θα τους κάνει επιτυχημένους.

Σε αυτήν την περίπτωση καλό θα είναι να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, αποκτώντας ένα ατομικό στυλ παιχνιδιού, ώστε να μην ανεβάζετε το ποσό πονταρίσματος έπειτα από ένα σερί ηττών. Καλό θα είναι να βάλετε μια τελεία για κάποιες ώρες ή μέρες.

  • Κακή Διαχείριση του Κεφαλαίου

Στο στοίχημα είναι πολύ εύκολο να χάσουμε χρήματα από την έλλειψη σωστού πλάνου ή να μην διαθέτουμε καθόλου σύστημα σωστής διαχείρισης του κεφαλαίου, που αποτελεί και ένα από τα πιο συνήθη σφάλματα. Μια σωστή τακτική που αποδίδει σε αυτήν την περίπτωση είναι να ορίσουμε ένα συγκεκριμένο ποσό που φέρνει την ισορροπία, μέχρι να αυξήσουμε το κεφάλαιό μας από κέρδη που θα έρθουν, εξετάζοντας ξανά μετά τα όρια του αρχικού κεφαλαίου.

Μπορούμε, επίσης, να ακολουθήσουμε διακεκριμένα συστήματα όπως το σύστημα Kelly criterion. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, οδηγούμαστε σε μια πίεση από την ανάγκη να ρεφάρουμε τα χαμένα στοιχήματα, με την αυξομείωση του στοιχήματος να φέρνει αναπάντεχα αποτελέσματα για την τσέπη μας. Χρήσιμη οδηγία σε αυτήν την περίπτωση είναι να μην διπλασιάζουμε το ποντάρισμα με στόχο να πάρουμε πίσω ένα χαμένο προηγούμενο στοίχημα.

  • Ποντάρουμε σε Αθλήματα που δεν Γνωρίζουμε

Άλλη μια παράμετρος που φέρνει συνεχώς και σε σταθερή κλίμακα χαμένα στοιχήματα. Η πλειοψηφία των παικτών έχει υποπέσει σε ένα από τα πιο συχνά λάθη, στοιχηματίζοντας σε αθλήματα και διοργανώσεις που δεν γνωρίζει το παραμικρό. Αυτό συμβαίνει πάνω στη διασκέδαση και στη χαρά του παιχνιδιού, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα μεγάλο λάθος βιασύνης, που μπορεί να φέρει τον κάθε παίκτη σε δύσκολη θέση, χάνοντας ένα απροσδόκητα σημαντικό ποσό. Καλό είναι να ποντάρουμε σε αθλήματα που έχουμε γνώσεις και μας ενδιαφέρουν, ψάχνοντας μάλιστα για απαραίτητες πληροφορίες.

Ένα επίσης παρόμοιο λάθος που παρατηρείται από αρκετούς παίκτες, είναι το ποντάρισμα σε έναν αγώνα μόνο και μόνο επειδή τον παρακολουθούν. Είναι λογικό να στοιχηματίζουμε με μικρά ποσά σε σημεία στην αναμέτρηση που παρακολουθούμε, δίνοντας ένα παραπάνω ενδιαφέρον, όμως θα πρέπει να διαχωρίσουμε τη διασκέδαση με το ποντάρισμα που στοχεύουμε να βγάλουμε χρήματα. Καλό θα είναι να προτιμήσουμε παιχνίδια που έχουμε συλλέξει αρκετές λεπτομέρειες, τη στιγμή που οι αποδόσεις είναι σε καλά επίπεδα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • Στοίχημα Πάνω στον Εκνευρισμό

Ένα συνήθης φαινόμενο που παρατηρείται είναι η εκτόνωση μέσω του στοιχήματος, έπειτα από μια προσωπική στιγμή που επέφερε τον εκνευρισμό μας. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε καμία περίπτωση, διότι μπορεί να πληρώσουμε το θολωμένο μας μυαλό πολύ ακριβά, μέσα από κάκιστες επιλογές. Κάποια άλλη δραστηριότητα σε αυτήν την περίπτωση όπως το περπάτημα, θα μας αποτρέψει από μια τέτοια λανθασμένη κίνηση.

  • Ποντάρουμε Χωρίς να Γίνει Σύγκριση στις Αποδόσεις

Καθήκον για τον κάθε παίκτη είναι να βρει τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές στους αγώνες που θέλει να ποντάρει, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις αν όχι πάντα είναι διαφορετικές. Το τυφλό στοίχημα σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα, χωρίς να γίνει η κατάλληλη σύγκριση στις αποδόσεις είναι μεγάλο λάθος, αφού ένα σημείο σε απόδοση 2.00 μπορεί να αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 1.70 να είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Επιπλέον, η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο στο στοίχημα, καθώς η έλλειψη αυτής είναι ένα μοιραίο λάθος που θα φέρει χασούρα. Τα σημεία που επιλέγονται στους αγώνες θα πρέπει να γίνονται προσεκτικά, αποφεύγοντας σφάλματα της στιγμής.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
Netbet
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Ελκυστικές Προσφορές*
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet