ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συστήματα στο Στοίχημα

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Νοεμβρίου 2021 - 18:00
12/11/2021 - 18:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
systhmata-stoiximatos--1000-x-500.jpg

Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν τον κορυφαίο τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποκομίσουν σημαντικές νίκες από το στοίχημα. Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι. Το στοίχημα είναι ένα δύσκολο... σπορ, με τους περισσότερους να ψάχνουν για το φοβερό σύστημα στοιχήματος, είτε μιλάμε για τρόπο στοιχηματισμού, είτε για κάποια επικερδή τακτική.

Υπάρχει κάποιο αλάνθαστο σύστημα στο στοίχημα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για νίκες; Αλάνθαστο όχι, δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως διάφοροι τρόποι, ένας εξ αυτών είναι τα συστήματα. Χρησιμοποιούμε πληθυντικό διότι υπάρχουν πολλά. Αυτά θα αναλύσουμε στον συγκεκριμένο οδηγό. Πριν όμως περάσουμε στα κερδοφόρα συστήματα για το στοίχημα, ας δούμε πρώτα τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προσεγγίσουμε τον χώρο του στοιχήματος.

Ο τυχερός τροχός της Stoiximan γυρίζει και μοιράζει πλούσια δώρα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρόποι Στοιχηματισμού

Η αφορμή που μας δίνει ο συγκεκριμένος οδηγός για φοβερά ή έξυπνα συστήματα για το στοίχημα είναι ιδανική για να καταγράψουμε τους πλέον σημαντικούς τρόπους για να ποντάρετε.

Μονά. Είναι και ο τρόπος που προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αν σας περνά από το μυαλό ότι οι στοιχηματικές εταιρίες κάνουν... δώρα στις αποδόσεις, τότε κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Όπου βλέπετε μεγάλες αποδόσεις, ειδικά αν συνδυάζετε πολλά ματς για να γίνει αυτό, η συνολική γκανιότα εκτοξεύεται. Παίζοντας μόνο σε ένα παιχνίδι, κρατάτε την γκανιότα στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στο στοίχημα. Λέγοντας, λοιπόν, τα πράγματα ξεκάθαρα, μπορεί να μην υπάρχουν άχαστα συστήματα στο στοίχημα, αλλά αν θέλετε να βαφτίσουμε ένα σύστημα ως το καλύτερο, τότε αυτό είναι να παίζετε μονά αποδεκτά. Δεν θα το συμπεριλάβουμε όμως στα στοιχήματα, καθώς είναι ουσιαστικά στρατηγική.

Παρολί. Είναι ο τρόπος, ο οποίος σου επιτρέπει να αυξάνεις την συνολική απόδοση (άρα και τα πιθανά κέρδη) στο στοίχημα. Είναι πολύ αγαπημένος τρόπος για τους παίκτες που δεν θέλουν να ποντάρουν πολλά και επιθυμούν με μικρό ποντάρισμα να κυνηγήσουν μεγάλα κέρδη. Το παρολί μπορεί να γίνει μεγάλη παγίδα και αν παίζεις συνέχεια σε αυτό, τότε οι πιθανότητες είναι συνέχεια εναντίον σου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αν σου αρέσει να έχεις μία υψηλή προσδοκία για μεγάλη επιστροφή, εδώ είναι το δικό σου βήμα και ξεκάθαρα κι αυτή η επιλογή είναι πάνω στο σκεπτικό του κάθε παίκτη.

Συστήματα. Εδώ δεν έχουμε ακριβώς μία ενδιάμεση λύση, αλλά με έναν τρόπο που προσπαθεί να μειώσει το ρίσκο του παρολί και να δώσει διαφορετικές διαστάσεις και εναλλακτικές λύσεις στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ρισκάρετε το οποιοδήποτε ποσό έχετε αποφασίσει. Πόσο ρίσκο θα πάρετε, τι κεφάλαιο θα διαθέσετε, αλλά και τι θα επιδιώξετε στα συστήματα που θα επιλέξετε είναι ένα πεδίο, στο οποίο μόνο εσείς θα επιλέξετε που θα κινηθείτε.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι το σύστημα στο στοίχημα

Για να αναλύσουμε όμως τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα, για να μιλήσουμε για το καλύτερο σύστημα στοιχήματος ποδοσφαίρου, θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνίσουμε πότε είναι προτιμότερο, πότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, αν επιλέξουμε σήμερα να παίξουμε και να κυνηγήσουμε κέρδη στο στοίχημα με σύστημα.

H κύρια και βασική προϋπόθεση είναι ότι παίζουμε στοίχημα με σύστημα εφόσον επιλέγουμε αγώνες με σημεία που έχουν μεγάλη απόδοση. Για να επιλέξουμε, λοιπόν, ένα σύστημα πρέπει να έχει να μας δώσει πίσω τα χρήματά μας με τα ελάχιστα ζητούμενα.

Ας το ξεκαθαρίσουμε όμως. Κάθε σύστημα έχει έναν αριθμό από στήλες. Αυτό όπως θα δούμε παρακάτω και θα σας γίνει πολύ ξεκάθαρο προκύπτει από τα ζητούμενα. Σε ένα σύστημα 2-3-4, έχουμε 11 στήλες. Δηλαδή αν βάλουμε ως αξία της στήλης το 1 ευρώ, τότε θα πληρώσουμε 11 ευρώ. Καλό θα είναι, λοιπόν, αν έχουμε το ελάχιστο της επαλήθευσης, δηλαδή δύο σημεία στα πέντε, να φτάνουμε σε απόδοση 11.00, οπότε με το 1 ευρώ να παίρνουμε πίσω τα χρήματά μας. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι κάθε σημείο θα πρέπει να έχει απόδοση κοντά στο 3.30 και λίγο πιο πάνω από αυτό.

Ο μόνος λόγος για να παίξουμε στοίχημα με σύστημα και καθώς δεν υπάρχει το τέλειο σύστημα στοιχήματος, είναι όταν κυνηγάμε κάθε αγώνα που έχει μεγάλες αποδόσεις και θέλουμε να μοιράσουμε το ρίσκο του παρολί. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο, όπως θα δείτε και παρακάτω αναλύοντας τα πιο δημοφιλή συστήματα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριότερα Συστήματα με Ζητούμενα στο Στοίχημα

Στην συνέχεια αναλύουμε συνοπτικά τα πιο δημοφιλή συστήματα στο στοίχημα. Τι αποδόσεις κυνηγάμε, ποιες είναι οι πιθανότητες, τι κοιτάμε στις ομάδες, ενώ δεν ξεχνάμε πως ό,τι και να κάνουμε, στο στοίχημα παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Αυτό είναι μια απαράβατη αρχή που δεν πρέπει, αλλά καμιά φορά οι παίκτες του στοιχήματος την ξεχνάνε.

Σύστημα στοίχημα 2 3

Είναι πολύ δημοφιλές (και προσιτό για κάθε νέο παίκτη) σύστημα, γνωστό και ως «σύστημα 2-3» και το οποίο αποτελείται από τρεις αγώνες. Οι στήλες σε αυτό το στοίχημα είναι τέσσερις, μία τριάδα και τρεις δυάδες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε κόστος τετραπλάσιο της αξίας της στήλης (δηλαδή με 1 ευρώ ανά στήλη το κόστος είναι 4€). Αν σκεφτούμε, λοιπόν, πάλι πως σήμερα δεν ήταν για εσάς η τέλεια μέρα στο στοίχημα και δεν σας «κάθισαν» και τα τρία σημεία, τότε η δυάδα θα πρέπει να σας δίνει πίσω τα χρήματά σας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε ελάχιστη απόδοση 2.00 ανά ένα ματς, οπότε στο 2.00 x 2.00 έχουμε απόδοση 4.00.

Σύστημα στοίχημα 2-3-4

Εδώ προσθέτουμε μία ακόμη απόδοση, δηλαδή άλλο ένα παιχνίδι στο σύστημα. Μιλάμε για το «Σύστημα 2 3 4», όπου έχουμε μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Είναι το παράδειγμα που αναφέραμε και στον πρόλογο. Θα πρέπει να ανεβάσουμε αποδόσεις στα παιχνίδια σε περίπτωση που θέλουμε έστω και η μία δυάδα να μας δίνει πίσω το κεφάλαιό μας, αφού με δύο ματς θέλουμε να βγάλουμε απόδοση 11.00. Ψάχνουμε, λοιπόν, για σημεία που έχουν αποδόσεις από 3.30 και πάνω. Αυτό φυσικά έχει μεγάλο ρίσκο και ανεβάζει σημαντικό τον βαθμό δυσκολίας. Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε ενδεχομένως αγώνες όπου το over 2.5 είναι το αουτσάιντερ, οπότε το over 3.5 ενδεχομένως να ανεβαίνει ακόμη και στο 3.50. Ή ακόμη φυσικά και ισοπαλίες, αφού το «Χ» είναι ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο στοίχημα, όταν πρόκειται να παίξουμε με σύστημα.

Σύστημα 4-5-6

Στα πρώτα χρόνια του στοιχήματος στη χώρα μας, δηλαδή από το 1999 και μετά, όταν και μπήκε το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα στην ζωή μας, το συγκεκριμένο σύστημα έγινε μύθος ανάμεσα στους παίκτες και ιδιαίτερα σε αυτούς που αναζητούσαν ισοπαλίες. Είναι ένα στοίχημα που ανεβάζει σημαντικά τις στήλες, άρα το σύστημα 4-5-6 κόστος υψηλό έχει για τον παίκτη.

Σου δίνει την δυνατότητα ακόμη και με τετράδα να έχεις σημαντικές νίκες. Αυτό καθορίζεται και σε αυτήν την περίπτωση από τις αποδόσεις που θα επιλέξεις. Οι στήλες που προκύπτουν είναι 22, καθώς έχουμε μία εξάδα, 6 πεντάδες και 15 τετράδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει το σημείο να βρίσκεται από το 2.20 και πάνω. Παρά το γεγονός ότι αυτή η απόδοση είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που δίνει ένα «Χ» και δεν υπάρχει λόγος για να παρθεί μεγαλύτερο ρίσκο, αυτό το σύστημα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τους παίκτες που αγαπούσανε τα «Χ» ή μιλώντας στη γλώσσα του στοιχήματος τα προγνωστικά χινάρια.

bwin - Σε υποδεχόμαστε με σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα συστήματα με στάνταρ

Εδώ υπάρχει μία λύση που είναι όντως ενδιάμεση λύση, ανάμεσα στο παρολί και στο σύστημα. Ο λόγος ύπαρξής της είναι ότι μειώνει το κόστος. Τίποτα, όμως, δεν χαρίζεται στο στοίχημα. Δεν έχει να κάνει κάτι με τις αποδόσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση, η τακτική παραμένει η ίδια, αλλά αυξάνεται το ρίσκο. Με ποιον τρόπο; Θα σας το εξηγήσουμε πάρα πολύ απλά. Αν για παράδειγμα παίξετε ένα σύστημα 3-4, αλλά ορίσετε ένα ματς από αυτά ως στάνταρ, τότε συμβαίνουν δύο πράγματα.

Πρώτον πέφτει το κόστος από τις πέντε στήλες (μία τετράδα, τέσσερις τριάδες), αυξάνεται όμως ο κίνδυνος της ήττας. Το σημείο που ορίσατε ως στάνταρ πρέπει να επαληθευτεί οπωσδήποτε. Αν χαθεί, τότε ακόμη κι αν έχετε πιάσει τα άλλα τρία, χάνετε όλο το ποντάρισμά σας. Κι αυτό είναι κρίμα, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τις αποδόσεις σαν κι αυτές που προαναφέραμε ότι πρέπει να παίζετε στα συστήματα.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα στο στοίχημα: Θεωρίες που πρέπει να γνωρίζεις

Εδώ αξίζει να γίνει μία αναφορά και στις ξακουστές θεωρίες, οι οποίες δεν είναι ακριβώς συστήματα, αλλά λειτουργούν με τέτοιον τρόπο. Δηλαδή πρέπει να τις ακολουθείτε κατά γράμμα, να ποντάρετε με συγκεκριμένο τρόπο γιατί έχουν τους δικούς τους κανόνες.

Martingale. H περίφημη μέθοδος του διπλασιασμού του αρχικού κεφαλαίου. Ορίζετε ένα αρχικό ποσό που επιθυμείτε. Αν κερδίσετε, συνεχίζετε με το ίδιο ποσό. Αν χάσετε, διπλασιάζετε στο επόμενο. Αν έχετε συνεχείς ήττες, μετά από τη νίκη, θα επιστρέψετε πάλι στο αρχικό ποσό. Για παράδειγμα αν ξεκινήσετε με 5€, τότε μετά από ήττες, ανεβαίνετε 10€, 20€, 40€, 80€ κ.ο.κ. Αρκετά επικίνδυνο και επιθετικό, όμως σου δίνει τη δυνατότητα με μόνο και μία νίκη να σβήσεις όλες τις προηγούμενες ήττες. Θέλει κεφάλαιο και αποδόσεις από 2.00 και πάνω.

Labouchere. Ορίζετε μία ακολουθία. Ποντάρετε το άθροισμα των δύο ακραίων αριθμών. Αν κερδίσετε τους αφαιρείτε από την ακολουθία. Αν χάσετε, προσθέτετε το ποντάρισμά σας, στο τέλος. Και το επόμενο ποντάρισμα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο ως εκ τούτου. Για παράδειγμα αν έχουμε ακολουθία 1-2-3-4-5-6. Το πρώτο ποντάρισμα είναι 7€ (1+6). Αν χάσουμε η ακολουθία γίνεται 1-2-3-4-5-6-7, αν κερδίσουμε τότε γίνεται 2-3-4-5. Κι εδώ χρειάζεται απόδοση από 2.00 και πάνω, καθώς επίσης και υπάρχει η λογική ότι όταν χάνουμε αυξάνουμε το ποντάρισμα.

Σούπερ προσφορά*! Δώρο* χωρίς κατάθεση. Promo code LD100 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

D' Alembert. Μοιάζει με το Martingale, αλλά στην συντηρητική του εκδοχή. Εδώ ορίζετε ένα αρχικό ποσό. Αν κερδίσετε μένετε εκεί, αν χάσετε τότε ανεβαίνετε πάλι με το ίδιο ποσό. Μετά από ήττα, υποχωρείτε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή αν ορίσετε ποσό 10€, μετά από νίκη μένετε 10€. Αν χάσετε πάτε 20€, μετά στα 30€, μετά στα 40€. Εκεί για παράδειγμα αν κερδηθεί το στοίχημα επιστρέφετε πίσω σε 30€ κ.ο.κ. Κι εδώ απαιτείται το 2.00 ως απόδοση και για να βγείτε κερδισμένοι θέλετε ποσοστό επιτυχίας πάνω από το 50%.

Κριτήριο Kelly. Κάτι ακόμη πιο σύνθετο, το οποίο είναι περισσότερο για προχωρημένους παίκτες που έχουν μεγάλη πείρα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και γνωρίζουν το πως εφαρμόζεται στο στοίχημα. Εδώ ο παίκτης ψάχνει το λάθος που θα κάνει ο trader στην απόδοση. Για παράδειγμα, αν δείτε μία απόδοση 2.00, από τα μαθηματικά περνάμε στη μετάφραση ότι έχει 50% ποσοστό επαλήθευσης. Αν ο παίκτης πιστεύει, όμως, πως οι πιθανότητες αυτές για μία ομάδα είναι στο 60%, τότε αυτομάτως το σημείο έχει υπεραξία.

Αξίζει το σύστημα στο στοίχημα;

Η απάντηση είναι υποκειμενική και έχει να κάνει με την προσέγγιση του εκάστοτε παίκτη. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, είναι να παίζετε σε μονά αποδεκτά. Από εκεί και πέρα, αν είστε λάτρης των συστημάτων, θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά την εφαρμογή τους στο στοίχημα και φυσικά προτού ξεκινήσετε την ενασχόληση σας με αυτά, να έχετε ορίσει το διαθέσιμο κεφάλαιο. Όταν επιλέξετε κάποιο από αυτά, μείνετε πιστός στην εφαρμογή του και μην παρεκκλίνετε από αυτό. Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο στο σύστημα που έχετε επιλέξετε προτού επιλέξετε κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Βig Screen Mobile Cash out Bet builder
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Βig Screen Mobile Mobile App Cash out
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Cash out Αυτόματο Cash out Bet builder
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Cash out Live Streaming Aσιατικά στο Live
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out Quick Log In Aσιατικά στο Live
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
Netbet
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Ελκυστικές Προσφορές*
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash out Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out Quick Log In Aσιατικά στο Live
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet