ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ PAYSAFE

Στοιχηματικές με Paysafe

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Οκτωβρίου 2023 - 10:00
24/10/2023 - 10:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximatikes-me-paysafe-1000-x-500_3.jpg

Οι πλέον «παραδοσιακοί» παίκτες του online στοιχήματος συνήθιζαν τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιούν την Paysafe ως μέθοδο κατάθεσης.

Τα όποια κέρδη στην πορεία τα ζητούσαν σε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά στο χώρο του στοιχήματος και να έχουν προστεθεί αρκετές ακόμη μέθοδοι συναλλαγών, όμως η Paysafe συνεχίζει... ακάθεκτη! Για όσους ενδεχομένως να μην έχουν... μυηθεί στον κόσμο της Paysafe, θα πρέπει να πούμε πως πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα, την οποία μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει όχι μόνο για στοίχημα, αλλά και για online gaming ή/και αγορές. Εμείς θα σταθούμε στο στοίχημα με paysafe, αναλύοντας όλα εκείνα τα δεδομένα και ψάχνοντας τα πλεονεκτήματα που έχουν κάνει την Paysafe να είναι η «No 1» επιλογή για online στοίχημα.

Στοίχημα με paysafe

Το κύριο γνώρισμα της Paysafe είναι η απλή της χρήση. Ποτέ η κατάθεση σε μια ιστοσελίδα δεν ήταν πιο εύκολη και το στοίχημα με Paysafe τόσο απλοϊκό. Το πρώτο βήμα για να χρησιμοποιήσετε την Paysafe στο στοίχημα είναι να προσθέσετε κάποιον έγκυρο κωδικό PIN στον myPaysafecard λογαριασμό. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ewallet, όπου μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένα τα αγορασμένα PINs και να τα διαχειρίζεστε πολύ πιο εύκολα. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Paysafe κάρτας που έχετε προμηθευτεί από κάποιο από τα χιλιάδες σημεία πώλησης, είναι το ότι δεν υποχρεώνεστε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού, αλλά και μέρος αυτού. Και επειδή είναι αναγκαίο και το mobile app στη σημερινή εποχή, το paysafecard App σας προσφέρει πρόσβαση στον λογαριασμό σας από το κινητό σας, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και εάν βρίσκεστε, με δυνατότητα αναζήτησης μέσω χάρτη των κοντινότερων σημείων πώλησης.

To EURO φέρνει κουπόνι efood αξίας 15€ - *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσον αφορά στα αρνητικά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προπληρωμένα κουπόνια, καθώς σε περίπτωση που κάποιο από αυτά χαθεί, τότε δεν θα μπορέσετε να ανακτήσετε τον 16ψηφιο κωδικό. Παράλληλα, το μέγιστο κουπόνι σε αξία είναι της τάξεως των 100€, κάτι που σας «υποχρεώνει» σε αγορά περισσοτέρων εκ του ενός (πολλαπλή κατάθεση), εφόσον επιθυμείτε μεγαλύτερα ποσά να στοιχηματίσετε. Εσείς, όμως, εάν έχετε προσθέσει τα κουπόνια PIN στο myPaysafecard λογαριασμό, θα μπορείτε να καταθέσετε πολύ εύκολα το ποσό που επιθυμείτε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό.

Ταυτοποίηση λογαριασμού Paysafe

Για να έχετε όμως υψηλά όρια στον λογαριασμό σας και πρωτίστως ασφάλεια συναλλαγών, θα πρέπει να προβείτε σε ταυτοποίηση του myPaysafecard λογαριασμού σας. Θα πρέπει να ανεβάσετε μέσω της πλατφόρμας ένα από τα τρία βασικά έγγραφα ταυτοποίησης που είναι διεθνώς αποδεκτά:

  • Αστυνομική ταυτότητα,
  • Διαβατήριο,
  • Δίπλωμα οδήγησης.

Φωτογραφίστε ή σκανάρετε και τις δύο πλευρές από το έγγραφο που εσείς επιθυμείτε, προσέχοντας να φαίνονται και οι τέσσερις γωνίες του εγγράφου.

Μετά και την αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων, η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών (συνήθως λιγότερο). Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα σας σταλεί μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό σας στην πλατφόρμα.

Στοιχηματικές που δέχονται Paysafe

Ποιες είναι οι στοιχηματικές που δέχονται Paysafe; Η ✍ συντακτική ομάδα του SentraGoal πραγματοποίησε διεξοδική έρευνα, αναζητώντας όλες εκείνες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δέχονται την Paysafecard. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να μην είναι εφικτή η ανάληψη μέσω της ίδιας μεθόδου, παρά μόνο η κατάθεση. Δείτε αναλυτικά στον ακόλουθο πίνακα.

Bookmaker Ελάχ. Κατάθεση Ελάχ. Ανάληψη Review
Stoiximan 5€ 10€ 🔎 Review
Pamestoixima 10€ 5€ 🔎 Review
Novibet 5€ 10€ 🔎 Review
Bwin 5€ 10€ 🔎 Review
Betsson 10€ 10€ 🔎 Review
Fonbet 10€ 10€ 🔎 Review
Bet365 5€ 10€ 🔎 Review
Netbet 5€ 10€ 🔎 Review
Winmasters 5€ 20€ 🔎 Review
Interwetten 5€ 30€ 🔎 Review
Sportingbet 5€ 10€ 🔎 Review
Betshop 5€ 10€ 🔎 Review
Vistabet 5€ 10€ 🔎 Review
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet