ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow SUPER LEAGUE 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Super League 6η αγωνιστική Play Out Προγνωστικά

07 Μαΐου 2021 - 22:59

Καλημέρα σε όλους τους φίλους, οδεύουμε για την 5η αγωνιστική των play out (γκρουπ υποβιβασμού). Η νίκη του Παναιτωλικού την προηγούμενη αγωνιστική επί του Απόλλων Σμύρνης, έβαλε και πάλι φωτιά στα play out. Ο Παναιτωλικός είναι στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς, στους 24 βαθμούς είναι και η Λάρισα, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 25.

Super League βαθμολογία Play Out

7. Βόλος 40
8. ΠΑΣ Γιάννινα 35
9. Λαμία 32
10. Απόλλων Σμύρνης 31
11. Ατρόμητος 31
12. ΟΦΗ 28
13. Παναιτωλικός 27
14. Λάρισα 24

Βόλος - ΑΕΛ

Ο Βόλος δεν έχει κάνει δώρα σε άλλες ομάδες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αλλά πλέον έχει χάσει και κάθε ενδιαφέρον και δεν ξέρω να υπάρχει ακόμα αυτό το πάθος που έβγαζαν οι ποδοσφαιριστές του στην αρχή των αγώνων των play off. Θεωρώ ότι οι παίκτες του Βόλου περιμένουν πως και πως την 15η Μάϊου που θα σημάνει την έναρξη των διακοπών τους.

Αγώνας που είναι σαν τελικός για την Λάρισα, αν χάσει σήμερα ουσιαστικά θα πρέπει να αποχαιρετήσει και την super league 1. Δυο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την λήξη του πρωταθλήματος και χρειάζεται δυο νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.  Πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα σήμερα για να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές.

:arrow: Χ2 & Under 3,5 - 1.75

Λαμία - ΟΦΗ

Σε χαλαρούς ρυθμούς η Λαμία, κατάφερε να εξασφαλίσει την  παραμονή της για φέτος με σχετική άνεση. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έχουν το μυαλό στην νέα σεζόν και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να δείξουν το παραμικρό ενδιαφέρον σε αυτές τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Πήρε μεγάλη νίκη ο ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη παραμονής θα μπορούσαμε να πούμε. Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει για να νιώθει ασφαλής, αλλά πλέον είναι στο χέρι του η παραμονή και ο υποβιβασμός. Το διπλό έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν συμφέρει να παιχθεί.

:arrow: 2-3 γκολ - 2.00

Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Με δυο συνεχόμενες νίκες ο Παναιτωλικός κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του εκεί που φαινόταν ότι είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό. Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικές γιατί ανάλογα τι αποτέλεσμα θα φέρουν οι Αγρινιώτες μπορούν να έχουν 3 διαφορετικά σενάρια.

Το ένα σενάριο είναι να κάνει 2 νίκες και να παραμείνει σε αυτή την θέση ώστε να παίξει μπαράζ για την παραμονή, το άλλο σενάριο είναι να κερδίσει τα δυο παιχνίδια και μαζί την παραμονή σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του ΟΦΗ. Το τελευταίο σενάριο είναι να χάσει και τα δυο παιχνίδια, να κερδίσει η Λάρισα τα δυο δικά της και να βρεθεί απευθείας στην Super league 2

Χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ατρόμητος, δεν θα κάνει δώρο το παιχνίδι αλλά δεν πρόκειται να "ματώσει" για να πάρει αποτέλεσμα.

:arrow: 1 & Under 3,5 - 2.20

Προγνωστικά Στοιχήματος 08/05/2021

LΙGΑ MATCH ΒΕΤ ODDS BOOK
Ελλαδα Προγνωστικά Βόλος - ΑΕΛ Χ2 & Under 3,5 1.75 bet365-predictions
Ελλαδα Προγνωστικά Λαμία - ΟΦΗ 2-3 γκολ 2.00 +21 MGA
Ελλαδα Προγνωστικά Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 & Under 3,5 2.20  
Συνολική Απόδοση στην bet365 7,70  

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet