PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/01

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/01

30 Ιανουαρίου 2022 - 06:57

Αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Καλλιθέα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε διαδοχικές νίκες και ψάχνει ακόμη ένα εντός έδρας «τρίποντο». Δυσκολεύονται επιθετικά οι γηπεδούχοι στα τελευταία παιχνίδια, ενώ έχουν σκοράρει μόνο στην έδρα της Ζακύνθου στα τελευταία πέντε εκτός. Η λογική λέει «άσος», αλλά η απόδοση είναι απαγορευτική. Πάμε στα γκολ (2-3 G) - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

«Τρένο» η Καλλιθέα, έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες και ανέβηκε στην 3η θέση του Νοτίου Ομίλου με 24 βαθμούς. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα Βλαχιώτη και ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με γκολ του Μαρουκάκη (12'). Απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους κι έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Γάλλο φορ Μουνιέ (45'+2'). Τελικό σκορ 0-2, τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Εκτός πλάνων ο πολύτιμος Μουνιέ (ΜΕ) που ταλαιπωρείται από ίωση, επιστρέφει ο Μανθάτης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

Έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας εντός έδρας και παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης με 14 βαθμούς. Αν και φαβορί του αγώνα «στα χαρτιά», ο Διαγόρας ήταν τυχερός που κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας, κόντρα στους Κρητικούς που έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συμπλήρωσε κάρτες ο κομβικός Μουμίν (Μ), μεγάλο το κενό του.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet