PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΡΟΔΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/01

ΡΟΔΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/01

30 Ιανουαρίου 2022 - 05:10

Αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Ρόδος έκλεισε έναν μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων, παρόλα αυτά παρουσιάζεται ως φαβορί της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Οι «Πράσινοι» τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έλλειψη ρυθμού των γηπεδούχων. Πάμε στην έκπληξη με κάλυψη (2 DNB) - 2.65
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΔΟΣ

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από πολύ καιρό, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπώρησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Τελευταία χρονικά αναμέτρηση ήταν το περσινό έτος, η βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό (5-0), στις 29 Δεκέμβρη. Αρκετά τα προβλήματα για τον κόουτς Αντωνίου, παρά το διάστημα που μεσολάβησε, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τρεις νεοαποκτηθέντες Ρούσσο (Α), Καρρίκι (Α) και Βογιατζή (Μ) από τη στιγμή που δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Αμφίβολος ο Δελαπόρτας (ΜΕ), αποχωρούν... άδοξα οι Εντιαγέ (Α) και Μάνγκα (Μ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β

Δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας (1-3), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός Β' μπήκε σε μπελάδες από πολύ νωρίς, αφού έχανε με διαφορά δύο τερμάτων ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο (6', 8'). Όταν μείωσε με τον Σαρδέλη (83') ήταν αργά και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν γρήγορα σε ένα τρίτο γκολ (85') για να «τελειώσουν» το ματς. Επιστρέφουν οι Σιδεράς (Α) και Μαρτίνης (Α), τραυματίας ο Βαγιαννίδης (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet