ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ «ΒΛΕΠΕΙ» ΤΕΛΙΚΟ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «βλέπει» τελικό!

28 Ιανουαρίου 2022 - 07:12

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο ματς του Έλληνα σούπερ σταρ στο Australian Open

Το Australian Open βρίσκεται στην τελική ευθεία του και είναι περισσότερο συναρπαστικό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στη διάρκεια της εξέλιξης του τουρνουά Grand Slam του τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων, αλλά και στο live.

O Στέφανος Τσιτσιπάς (Ενισχυμένη απόδοση κατάκτησης του Australian Open στην Betsson με 7,50) πέρασε στην ημιτελική φάση του θεσμού και «βλέπει» τον τελικό του ανδρικού ταμπλό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/1). Ναι, δεν θα είναι εύκολο να φτάσει ως εκεί, αλλά δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Γι’ αυτό και αναμένεται εντυπωσιακό το ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντανίλ Μεντβέντεφ. Να σημειώσουμε, πάντως, πως ο Ρώσος έχει έξι νίκες στις οκτώ αναμετρήσεις τους ως τώρα.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ενισχυμένες Αποδόσεις
check_3c
Bet Builder* και Cash Out*
check_3c
Υπερσύγχρονο Mobile App
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη νίκη του με 3-0 σετ επί του Γιανίκ Σίνερ, ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση εδώ και μήνες. «Προσπαθούσα να ακολουθήσω την τακτική μου και δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο στην αρχή της αναμέτρησης. Ήξερα πως πρέπει να μείνω πιστός στο πλάνο παιχνιδιού μου και αν το ακολουθούσα σωστά τότε δεδομένα θα έπαιρνα την ανταμοιβή μου. Και περίμενα να έρθουν οι ευκαιρίες. Έμεινα ήρεμος, πίεσα με το σερβίς μου κάτι το οποίο μπορώ να πω ότι εξέπληξε και εμένα. Είχα αρκετά καλά πρώτα σερβίς και έβαλα αρκετή πίεση, έκανα τη δουλειά μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στον άλλον ημιτελικό «μάχονται» Ματέο Μπερετίνι-Ράφα Ναδάλ. Ο Ιταλός είναι αρκετά σταθερός και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Ο έμπειρος Ισπανός κυνηγάει τον 22ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του με τον οποίο θα ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Βρίσκεται σε αξιόλογη κατάσταση παρόλο που στο τελευταίο παιχνίδι του είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet