MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 06/02

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 06/02

06 Φεβρουαρίου 2022 - 05:00

Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 13:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Ως επείγουσα κρίνεται η επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα, που από τα... όνειρα για διεκδίκηση του τίτλου, κοντεύει να πέσει εκτός τετράδας. Ανεβασμένη η Κάλιαρι, αλλά παίζει ξανά με κρίσιμες απουσίες. Ποντάρισμα στον «άσο» με χάντικαπ (-1 Ε.Η.) - 1.70

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Σπάνια εικόνα για την «Ντέα», έμεινε στο 0-0 για δεύτερο σερί παιχνίδι κάτι που έχει να συμβεί... χρόνια. Η Αταλάντα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Λάτσιο στη Ρώμη, αλλά τουλάχιστον διατηρήθηκε στην τετράδα με 43 βαθμούς. Ακολουθεί η αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Φιορεντίνα (10/02). Καλά τα νέα όσον αφορά τον πολύτιμο Σαπάτα (Ε), ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο. Εκτός ρόστερ τέθηκε ο Ίλιτσιτς (Μ), τραυματίας ο Μίραντσουκ (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μούσο – Τολόι, Παλομίνο, Ντεμιράλ – Ζαπακόστα, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πετσέλα – Πάσαλιτς, Μαλινόφσκι – Μουριέλ.

ΚΑΛΙΑΡΙ

Από ισοπαλία προέρχεται κι η Κάλιαρι, που έφερε 1-1 εντός έδρας με τη Φιορεντίνα. Πρώτα είδε τους «βιόλα» να χάνουν πέναλτι στο 8ο και στη συνέχεια σκόραρε με τον Ζοάο Πέντρο (47'). Κέρδισε αποβολή και πέναλτι στο 65ο λεπτό, όμως ο σκόρερ αστόχησε από την άσπρη βούλα κι έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στην ισοφάριση (75'). Η Κάλιαρι έχασε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο ηγέτης Ζοάο Πέντρο (Ε), αφού συμπλήρωσε κάρτες. Εξέτισαν οι Καρμπόνι (Α) και Παβολέτι (Ε). Εκτός πλάνων ο διεθνής Κεϊτά Μπαλντέ (Ε) κι ο τραυματίας Νάντες, μεταξύ άλλων.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Κράνιο – Λοβάτο, Τσεπιτέλι, Γκολντανίγκα – Μπελανόβα, Μπασέλι, Γκράσι, Μαρίν, Ντάλμπερτ – Περέιρο, Παβολέτι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet