MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΒΕΝΕΤΣΙΑ - ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 06/02

ΒΕΝΕΤΣΙΑ - ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 06/02

06 Φεβρουαρίου 2022 - 06:00

Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Βενέτσια έβαλε δύσκολα στην Ίντερ κι αυτό λειτουργεί υπέρ της Νάπολι, που θα παρουσιαστεί υποψιασμένη στη Βενετία. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι ανοίγουν τον ρυθμό στην έδρα τους οπότε μπορούν να βοηθήσουν στο τελικό σκορ. Ποντάρισμα στο «2 & Over 2,5» - 2.00

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Έβαλε δύσκολα στην Ίντερ, όμως έφυγε τελικά ηττημένη από το Μιλάνο στις καθυστερήσεις (2-1). Η Βενέτσια έκανε την έκπληξη και προηγήθηκε με τον Ανρί (19') και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφυλάξει το προβάδισμά της. Οι «νερατζούρι» φυσιολογικά πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν πριν το ημίχρονο (40'). Η ομάδα του Πάολο Ζανέτι προσπάθησε να κρατήσει τον βαθμό «με νύχια και δόντια», αλλά δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο φινάλε (90'). Ενδιαφέρουσα η προσθήκη του Ενσαμέ (Ε) από τη Γιουνγκ Μπόις, επανέρχεται βεβαίως από μακροχρόνια απουσία. Τραυματίας ο επίσης νεοφερμένος Μαξ Ούλμαν (Α), που προορίζεται για βασικός όταν επιστρέψει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρομέρο - Εμπουεΐ, Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Αμπαντού - Μπούσιο, Φιορντιλίνο, Κιζάνς - Οκερέκε, Ανρί, Αράμου.

ΝΑΠΟΛΙ

Επικράτησε άνετα της Σαλερνιτάνα (4-1) εντός έδρας και έκανε το 3/3 φέτος στο πρωτάθλημα. Η Νάπολι προηγήθηκε με τον Ζεσούς (17') και δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση των φιλοξενούμενων (33'). Σκόραρε με πέναλτι του Μέρτενς (45'+4') για να πάρει ξανά προβάδισμα και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη με τον Ραχμάνι (47'). Περίπατος στο επόμενο διάστημα του αγώνα, κέρδισε πέναλτι και αποβολή με τον Ινσίνιε (53') να ευστοχεί και στη συνέχεια «έσβησε» το ματς. Παραμένουν εκτός πλάνων οι διεθνείς Κουλιμπαλί (Α) και Ανγκισά (ΜΑ), πρόβλημα και με τον εφεδρικό Τουανζέμπε (Α). Με τραυματισμό επέστρεψε από την Εθνική του Μεξικό ο Λοσάνο (Μ), παραμένει εκτός ο Ουνάς (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Οσπίνα - Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρουί - Λομπότκα, Ρουίθ - Πολιτάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε - Οσίμχεν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet