MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΒΕΡΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 06/02

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΒΕΡΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 06/02

06 Φεβρουαρίου 2022 - 07:11

Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Βερόνα παραδοσιακά δυσκολεύει τη Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια, αλλά λίγο η απουσία του Σιμεόνε λίγο ο ενθουσιασμός για το ντεμπούτο του Βλάχοβιτς, κάνουν πολύ δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Χρειάζεται τη νίκη η «Γηραιά Κυρία» (1 & Under 4,5) - 1.90

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έμεινε στο 0-0 με τη Μίλαν εκτός έδρας, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Απείλησε ελάχιστα την εστία των γηπεδούχων και στο τέλος θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένη με τον βαθμό. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το «Χ» της Αταλάντα και να βρεθεί ξανά στην πρώτη τετράδα. Ακολουθεί η αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Σασουόλο (10/02) εντός. Πολύ σημαντική η προσθήκη του Ζακάρια (Μ), ξεκινάει βασικός στη θέση του Λοκατέλι (Μ) που συμπλήρωσε κάρτες. Ντεμπούτο με την «ζέβρα» και για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Βλάχοβιτς (Ε). Θετικός στον κορωνοϊό ο βασικός Σάντρο (Α), πρόβλημα και με τον Μπερναρντέσκι (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέζνι – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντε Σίλιο – Αρτούρ, Ζακάρια, Ραμπιό – Ντιμπάλα, Βλάχοβιτς, Μοράτα.

ΒΕΡΟΝΑ

Μία ακόμη νίκη για τη Βερόνα, που επικράτησε της Μπολόνια (2-1) εντός έδρας. Μάλιστα, έφτασε στο «τρίποντο» με ανατροπή, αφού απάντησε στο γκολ των γηπεδούχων (14') με τον Καπράρι (38') και στην επανάληψη πήρε τη νίκη με τον Κάλινιτς (85'). Ανέβηκε στην 9η θέση με 33 βαθμούς, ενώ έχει καλή προϊστορία με τη Γιουβέντους. Παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους (2-2-0). Ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου (Α) από τη Λεβερκούζεν. Συμπλήρωσε κάρτες ο πολύτιμος Σιμεόνε (Ε), ο ήρωας του τελευταίου αγώνα, Κάλινιτς (Ε), θα τον αντικαταστήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μοντιπό – Καζάλε, Γκίντερ, Τσεκερίνι – Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόζο, Λάζοβιτς – Μπαράκ, Καπράρι – Κάλινιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet