MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

09 Φεβρουαρίου 2022 - 20:49

Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Γκρόιτερ Φιρτ στην έδρα της (2-2-0) και θέλει να το διευρύνει κόντρα στην προβληματική Χέρτα Βερολίνου, που έχει μπει σε μπελάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία και θα κυνηγήσουν ακόμη ένα «τρίποντο». Αξίζει το ρίσκο στον «άσο» - 3.00

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Στους τέσσερις αγώνες σταμάτησε το αήττητο σερί των ουραγών της Μπουντεσλίγκα, με τη Βόλφσμπουργκ (4-1) να μην τους χαρίζεται. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ (7'), με την Γκρόιτερ Φιρτ να ισοφαρίζει μόνο προσωρινά με το πέναλτι του Χργκότα (44'). Κι αυτό γιατί στην επανάληψη οι «Λύκοι» έφτασαν εύκολα σε τρία ακόμη γκολ (49', 70', 75') και πήραν το «τρίποντο». Συνεχίζει την προσπάθειά της, παρότι η χρονιά φαίνεται χαμένη -είναι 12 βαθμούς μακριά από τη «σωτηρία». Ο νεοφερμένος Λίντε (Τ) αντικαθιστά τον Μπούρχερτ (Τ) κάτω από τα γκολπόστ, επιστρέφει ο Μάιερχεφερ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λίντε - Μάιερχεφερ, Φίρχεφερ, Γκρίσμπεκ, Ίτερ - Τίλμαν, Κρίστιανσεν, Σεγκίν - Λέβελινγκ, Χργκότα, Ντούντζιακ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Χωρίς νίκη για πέμπτη αγωνιστική η Χέρτα, έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με την Μπόχουμ (1-1). Ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Μπελφοντίλ (23'), όμως σπατάλησε ευκαιρίες για ένα δεύτερο καθοριστικό τέρμα και το πλήρωσε στην επανάληψη με την ισοφάριση των φιλοξενούμενων (48'). Θετικός στον κορωνοϊό ο Κεμπφ (Α), εκτός με γρίπη ο Μπόατενγκ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σβόλοβ – Πέκαρικ, Σταρκ, Γκέχτερ, Μίτελστεντ – Σερντάρ, Ασκασίμπαρ, Νταρίντα, Μαολιντά – Μπελφοντίλ, Γιόβετιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet