ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΧΟΥΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

ΜΠΟΧΟΥΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

12 Φεβρουαρίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo

Χωρίς τους βασικούς τερματοφύλακες κι οι δύο ομάδες, σίγουρα θα αποτελέσει μεγαλύτερο πρόβλημα για την Μπόχουμ. Η Μπάγερν έχει τον ευρωπαϊκό αγώνα την Τετάρτη, αλλά δεν θα αφήσει το πόδι από το γκάζι. Ποντάρισμα στη νίκη των Βαυαρών με πολλά γκολ (2 & Over 3,5) - 1.90

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΧΟΥΜ

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα (1-1) και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις. Η Μπόχουμ βρέθηκε πίσω στο σκορ (23'), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πόλτερ (48'), ενώ είχε τις ευκαιρίες της να φύγει και με τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Βρίσκεται στην 11η θέση με 25 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τη θέση μπαράζ (16η) και επτά βαθμούς από τον απευθείας υποβιβασμό. Εξέτισε ο βασικός Λοσιγιά (Μ), εκτός με κορωνοϊό οι σημαντικοί Ρίμαν (Τ) και Λέβεν (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έσσερ – Γκαμπόα, Λάιτς, Μπελά-Κοτσάπ, Ντανίλο Σοάρες – Ρετσμπέτσαϊ, Λοσιγιά, Πάντοβιτς – Χόλτμαν, Πόλτερ, Λοκάντια.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Με ακόμη μία νίκη συνέχισε στη φετινή Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησε εντός έδρας της Λειψίας (3-2). «Χορταστική» αναμέτρηση με τους Βαυαρούς να προηγούνται δύο φορές με τα τέρματα των Μίλερ (12') και Λεβαντόβσκι (44') και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τους Σίλβα (27') και Ενκουνκού (53'). Το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση ήρθε από τον Γκβάρντιολ (58'), ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας και έδωσε τη νίκη στην Μπάγερν. Παραμένει στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά της από τη 2η Ντόρτμουντ στους 9 βαθμούς. Μεγάλη απώλεια ο Νόιερ (Τ), ο οποίος εγχειρίστηκε στο γόνατο και θα λείψει για καιρό, στη θέση του ο Ούλραϊχ (Τ). Απόντες κι οι Ντέιβις (Α), Γκορέτσκα (Μ) και Μουσιάλα (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ούλραϊχ - Παβάρ, Ζίλε, Ερναντές - Κομάν, Τολισό, Κίμιχ, Γκνάμπρι - Μίλερ, Λεβαντόβσκι, Σανέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet