ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

12 Φεβρουαρίου 2022 - 05:46

Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, με τη Λεβερκούζεν να σκορπάει «πεντάρες» και τη Στουτγκάρδη να μην μπορεί να «σταυρώσει» νίκη εσχάτως. Χωρίς πολλά λόγια, νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ (-1,5 Α.Η.) - 2.10

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Επική εμφάνιση της Λεβερκούζεν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», όπου διέλυσε την ομάδα της Ντόρτμουντ (2-5). Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και είχε πετύχει τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο. Άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ακάντζι (10'), πριν δεχτεί το 1-1 με τον ίδιο τρόπο από τον Φρίμπονγκ (16'). Δεν πτοήθηκε και πήρε σημαντικό προβάδισμα με τους Βιρτς (20') και Άντριχ (28'). Στην επανάληψη, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τα γκολ των Τα (53') και Ντιαμπί (87'), πριν οι γηπεδούχοι διαμορφώσουν το τελικό σκορ (89'). Επιστρέφει από κορωνοϊό ο βασικός Χραντέτσκι (Τ), εκτός ο Κοσουνού (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χραντέτσκι – Φρίμπονγκ, Τα, Χίνκαπι, Μπάκερ – Άντριχ, Αράνγκις – Μπελαράμπι, Βιρτς, Ντιαμπί – Σικ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Στουτγκάρδη, έχασε στην έδρα της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-3). Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς (7'), όμως κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Αντόν (42'). Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα (47'), αλλά οι Σουηβοί δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν ξανά με τον Κάλαϊτζιτς (70'). Ωστόσο, η Άιντραχτ είχε και τρίτο γκολ στη... φαρέτρα της, με την ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο να μην έχει απάντηση. Κομβικές οι απουσίες των θετικών στον Covid-19 Άντον (Α), Μαρμούς (Ε) και του τραυματία Καλάιτζιτς (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μίλερ – Μαυροπάνος, Καραζόρ, Ίτο – Καραζόρ, Έντο, Μανγκαλά, Σόσα – Φόρστερ, Φιούριχ, Βαμανγκιτουκά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet