SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 20/02

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 20/02

20 Φεβρουαρίου 2022 - 03:45

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 18:05 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Στον πάτο της βαθμολογικής κατάταξης η Μπορντό, ελπίζει με τον νέο προπονητή να έρθουν θετικές αλλαγές. Πάντως, δεν τα έχει βάψει και... μαύρα, αφού με μόλις ένα «τρίποντο» μπορεί να ανέβει μέχρι και στη 16η θέση! Σε τροχιά Ευρώπης η Μονακό, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της και θέλει να «ρεφάρει» κόντρα στους Γιρονδίνους. Ποντάρουμε στο combo του G/G & Over 2,5 - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΡΝΤΟ

Παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος, αφού έφυγε ηττημένη κι από την έδρα της Λανς (2-0). Έκανε τραγικό ξεκίνημα και δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε ένα μισάωρο (10', 22' πέναλτι, 26'). Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να μειώσει στο γκολ με τους Έλις (33') και Χουάνγκ (53'). Ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει σε μια απρόσμενη ισοφάριση και έμεινε στους 20 βαθμούς και την 20ή θέση. Με νέο προπονητή τον Νταβίντ Γκιόν θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς όμως τους κομβικούς Κοστίλ (Τ), Κουατένγκ (Α), Φρανσέρζιο (Μ) και Έλις (Ε). Επιστρέφουν οι Λακού (Μ) και Ιχνατένκο (Μ).

ΜΟΝΑΚΟ

«Κόλλησε» στο μηδέν εντός έδρας με τη Λοριάν (0-0) κι έχασε την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην 5η θέση της κατάταξης. Στα θετικά, ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο σερί επίσημο κι έχει στόχο να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου μαζί με τη Νις. Με γνωστές απουσίες η αποστολή του Κλεμάν, που θα αγωνιστεί επιθετικά κόντρα στη χειρότερη άμυνα της λίγκας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet