SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΑΡΣΕΪΓ - ΚΛΕΡΜΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 20/02

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΚΛΕΡΜΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 20/02

20 Φεβρουαρίου 2022 - 07:40

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Ο Σαμπάολι έχει να συνυπολογίσει το μακρινό ταξίδι στο Μπακού, όμως το προβάδισμα δύο τερμάτων και φυσικά η προοπτική της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα ρίχνουν το βάρος στο εντός με την Κλερμόν. Η Μαρσέιγ σκοράρει αρκετά στην έδρα της και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη (1 & Over 1,5) - 1.72
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΣΕΪΓ

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του ECL, κερδίζοντας εντός έδρας την Καραμπάγκ (3-1). Με πρωταγωνιστή τον Αρκάντιους Μίλικ, η Μαρσέιγ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Πολωνό να σκοράρει ισάριθμες φορές (41', 44'). Στην επανάληψη, δέχτηκε τη μείωση του σκορ αργά (85'), αλλά κατάφερε να μείνει σε απόσταση δύο γκολ ενόψει του επαναληπτικού στο Μπακού, χάρη στον Παγιέ (90'+2'). Έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Μετς (1-2) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Χωρίς αξιοσημείωτες απουσίες οι Μασσαλοί.

ΚΛΕΡΜΟΝ

Σερί ήταν και πάει για την Κλερμόν, προερχόταν από δύο σερί νίκες, όμως ηττήθηκε στην έδρα της από τη Σεντ Ετιέν (1-2). Έβαλε τις βάσεις για τη νίκη όταν προηγήθηκε με γκολ του επιθετικού από το Μπενίν, Σεντρίκ Ουντοντζί (39'). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο (71', 82'). Έμειναν εκτός οι εφεδρικοί Μπιλόνγκ (Α), Αλμπέρ (Α) και ο βασικός Ντοσού (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet