SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 24/2

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 04:06
Α' ματς: Λειψία - Σοσιεδάδ 2-2. Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τη λήξη του 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζει στους «16» - Περιορισμένος αριθμός θεατών (85%). Το ματς αρχίζει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Προβλέπεται θεαματικό ματς στη χώρα των Βάσκων, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει φαβορί. Κοιτάζουμε μόνο τα γκολ, είναι ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, έχει τύχη το G/G & Over 2,5. Βρίσκεται σε απόδοση 2.05.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Άφησε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τη Λειψία και το 2-2 στη Γερμανία. Δύο φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους, στο 82' με πέναλτι δέχτηκε τη δεύτερη ισοφάριση. Στο πρωτάθλημα δέχτηκε «γερό χαστούκι» από τη μισητή Μπιλμπάο, χάνοντας 4-0 εκτός. Εκτός έμειναν οι Μερίνο (Μ), Φερνάντεθ (Ε), Ρίκο (Α), Μπαρενετσέα (Ε), Μονρεάλ (Α). Μέσα οι Γιανουζάι (ΜΕ) και Ισάκ (Ε).

ΛΕΙΨΙΑ

Αντιμετώπισε δυσκολίες από τη Σοσιεδάδ εντός έδρας, το καλό είναι ότι γλίτωσε την ήττα και να πάει να «χτυπήσει» την πρόκριση στην Ισπανία. Προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση στο πρωτάθλημα, έκανε «περίπατο» στο γήπεδο της Χέρτα, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 6-1. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών μετά και τις επιστροφές των Ανχελίνο (Α), Χάλστενμπεργκ (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet