SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 26/02

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 04:07

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα της Βαλένθια, μαζί με τον κρίσιμο επαναληπτικό για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, είναι αρκετοί λόγοι για να χριστεί φαβορί του αγώνα η Μαγιόρκα. Έχει τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα της και χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει σιγά σιγά και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Προς τα «αριστερά» το ποντάρισμα (1 DNB) - 1.70

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Ηττήθηκε στην έδρα της Μπέτις (2-1) μετά τις δύο σερί νίκες που της έδωσαν διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (25'), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με το τέρμα του Μουρίτσι (75') στην επανάληψη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, προηγήθηκαν ξανά (83') και πήραν τη νίκη. Τέλος η σεζόν για τον σημαντικό Γκαλαρέτα (Μ), καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Παραμένει εκτός ο χρήσιμος Μοχάμεντ (Μ), τουλάχιστον εξέτισε ο βασικός Ολιβάν (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρίκο - Μαφέο, Ραΐγιο, Βάλιεντ, Ολιβάν - Κούμπο, Σάντσεθ, Σεβίγια, Ροντρίγκεθ - Άνχελ, Μουρίτσι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Έκανε άσχημη εμφάνιση εντός κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-4) κι έμεινε για έβδομη αγωνιστική χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος όχι μόνο σκόραρε για πρώτη φορά με τα χρώματα των «Μπλαουγκράνα», αλλά πέτυχε χατ τρικ (23', 32', 63'). Ο Ντε Γιονκ είχε κάνει το 0-3 (32'), ενώ ο Σολέρ είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 (52') για τις «νυχτερίδες» που έμειναν στη 12η θέση και τους 30 βαθμούς. Τιμωρημένος ο Λάτο (Α), τραυματίες οι Σίλεσεν (Τ), Κορέια (Α) και Γκαγιά (Α). Με ερωτηματικό ο Τσέρισεφ (Μ) λόγω ίωσης. Ακολουθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Μπιλμπάο (02/03).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαμαρντασβίλι - Φουλκιέρ, Παουλίστα, Αλντερέτε, Βάσκες - Σολέρ, Γκιγιαμόν, Μορίμπα, Χιλ - Ούγκο Ντούρο, Γκόμες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet