SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 26/02

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Αντίδραση ψάχνει η Ράγιο Βαγεκάνο, που διανύει τη χειρότερη φάση της σεζόν με πέντε σερί ήττες. Ήταν αναμενόμενο ότι θα έρθει η «κατάρρευση», όμως κόντρα στην πρωτοπόρο έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν πήγαν όλα στράφι. Κλειστά τα παιχνίδια της Ρεάλ, στα «2-3 γκολ» θα περιοριστούν οι δύο ομάδες - 2.00

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Φαίνεται να «ξεφουσκώνει» από την πολύ καλή σεζόν που διανύει, ηττήθηκε στην έδρα της Έλτσε (2-1) και έφτασε τις έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η Βαγεκάνο προηγήθηκε στο σκορ με τον Φραν Γκαρθία (52'), όμως δέχτηκε την ανατροπή (76', 84') και έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Επέστρεψε ο Μάρας (Α), αμφίβολος ο Ουνάι Λόπεθ (Μ). Ακολουθεί ο κρίσιμος ημιτελικός Κυπέλλου με την Μπέτις (03/03) μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα στην έδρα της.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιμιτριέφσκι – Μπαλιού, Σαβελίτς, Κατένα, Φραν Γκαρθία – Βαλεντίν, Τρέχο, Κομεσάνια – Ίσι Παλαθόν, Γκουαρδιόλα, Α. Γκαρθία.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επέστρεψε στις νίκες στο εντός με την Αλαβές (3-0) και αύξησε τη διαφορά της από τη 2η Σεβίλλη στους έξι βαθμούς. Η Ρεάλ βρήκε ξανά τη λύση από τα πόδια του Μάρκο Ασένσιο (63'), με τον ίδιο παίκτη να έχει χαρίσει τη νίκη στη «Βασίλισσα» και στο εντός με τη Γρανάδα (1-0). Αυτή τη φορά, ο Μπενζεμά, με μια ασίστ στον Βινίσιους (80') κι ένα γκολ από πέναλτι (90+1'), έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Έμειναν εκτός οι Αλάμπα (Α) και Μπέιλ (Ε), χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Αντσελότι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Νάτσο, Μιλιτάο, Μεντί – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet