SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΘΕΛΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 26/02

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΘΕΛΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Ατλέτικο αδικήθηκε ή αδίκησε τον εαυτό της στο εντός με τη Γιουνάιτεντ, αφού άξιζε φανερά τη νίκη. Χρειάζεται οπωσδήποτε τρίποντο για να παραμείνει στο κυνήγι της 4ης θέσης, καθώς ακολουθεί και το δύσκολο εκτός στην έδρα της Μπέτις. Προβάδισμα στον «άσο» με χάντικαπ (-0,75 A.H.) - 1.80

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

«Σκασμένος» ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1), στο εντός για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, προηγήθηκε με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Ζοάο Φέλιξ (7'), είχε δύο δοκάρια με τους Σάβιτς και Γκριεζμάν στο τέλος κάθε ημιχρόνου, αλλά τελικά δεν πήρε τη νίκη. Στη μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς, ο νεαρός Ελάνγκα (80') νίκησε τον Όμπλακ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Σιμεόνε αλλάζει το σύστημα από 4-4-2 σε 5-3-2 και φέρνει ξανά στο αρχικό σχήμα τους Καράσκο (Μ) και Γκριεζμάν (Ε). Εκτός οι τραυματίες Κόκε (Μ), Βας (Μ) και Κούνια (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Όμπλακ – Βρσάλκο, Χιμένες, Φελίπε, Ερμόσο, Καράσκο – Γιορέντε, Ερέρα, Ντε Πολ – Ζοάο Φέλιξ, Γκριεζμάν.

ΘΕΛΤΑ

Παρέμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική, στο εντός με τη Λεβάντε (1-1). Βέβαια, μια εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος δεν θεωρείται και το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του Εντουάρντο Κουντέτ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή (+12). Η Θέλτα προηγήθηκε με τον Σέρβι (67') αλλά δέχτηκε την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους (82'). Ίδια κι απαράλλαχτη η ενδεκάδα του Αργεντινού προπονητή, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες στο «μπλοκάκι» του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Ντιτούρο - Μάγιο, Αραούχο, Αϊντού, Γκαλάν - Μπελτράν - Μέντεθ, Σουάρεθ, Σέρβι - Μίνα, Άσπας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet