SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

27 Φεβρουαρίου 2022 - 03:07

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Ευρώπη τέλος για τη Σοσιεδάδ, που τώρα θα αφοσιωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Ξεκινάει την αντεπίθεσή της κόντρα σε μια Οσασούνα που μετράει δύο διαδοχικές νίκες εκτός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ. Αποφεύγουμε το σημείο, πάμε στα γκολ (2-3 G) - 1.95

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ολοκληρώθηκε η πορεία της στο φετινό UEL, μετά την εντός έδρας ήττα από την ανώτερη Λειψία (1-3). Παρότι είχε πάρει καλό αποτέλεσμα στη Γερμανία (2-2), η Σοσιεδάδ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους «ταύρους» που ήρθαν με φόρα και προηγήθηκαν λίγο πριν το ημίχρονο (39'). Ήρθε και δεύτερο τέρμα μετά την ανάπαυλα (59'), με τον Θουμπιμέντι (67') να μειώνει το σκορ και να αυξάνει εκ νέου τις ελπίδες των γηπεδούχων. Ωστόσο, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται ξανά (89' πέναλτι) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Προέρχεται από βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, στην έδρα της Μπιλμπάο (4-0). Ο Αλγουαθίλ δεν υπολογίζει στους Θαλδούα (Α), Ρίκο (Α), Ραφίνια (Μ) και Γιανουζάι (ΜΕ), επιστρέφει ο Μερίνο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράιαν – Γκοροσάμπελ, Ελουστόντο, Λε Νορμάν, Μουνιόθ – Σίλβα, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Πόρτου, Σόρλοθ, Οϊαρθάμπαλ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-3), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η Οσασούνα προερχόταν από αντίστοιχο «διπλό» στη δύσκολη έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, όμως δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των αποφασισμένων «ροχιμπλάνκος». Από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ (3'), ενώ ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα στην επανάληψη (59', 89'). Χωρίς αξιοσημείωτες απουσίες ταξίδεψε στο κοντινό Σαν Σεμπαστιάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ερέρα – Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρθία, Χ. Κρουθ, Μ. Σάντσεθ – Μονκαγιόλα, Τορό, Μπράσανατς – Άβιλα, Μπούντιμιρ, Ρουμπέν Γκαρθία.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet