COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 06/03

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 06/03

06 Μαρτίου 2022 - 02:36
Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Ρόλο... κομπάρσου αναμένεται να έχει η Ομόνοια στον όμιλο, αφού η διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις είναι τεράστια. Κάτι παραπάνω από ένα θαύμα ψάχνει ο Εθνικός, που βρίσκεται στον «πάτο» της κατάταξης. Στο όριο του Over/Under (2-3 G) - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Πήρε τον βαθμό στο εκτός με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (0-0), αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την 11η θέση. Ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 13 βαθμούς και χρειάζεται ένα «θαύμα» για να μείνει στην κατηγορία. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να προσπεράσει την 11η ΠΑΕΕΚ (15 β.), αλλά και μία εκ των Ολυμπιακού Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς, που βρίσκονται στο μακρινό «+10». Πάντως, έχει φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου και φιλοξενεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (09/03). Επιστρέφει ο Περατικός (Α), τιμωρημένος ο Χολ (Α).

ΟΜΟΝΟΙΑ

Με τον πιο άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η α' φάση του πρωταθλήματος για την Ομόνοια, που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (2-4). Η περσινή κάτοχος απέτυχε... παταγωδώς και δεν θα έχει καν την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αφού δεν μπόρεσε να προκριθεί στα playoffs. Η εξέλιξη αυτή έφερε και την απρόσμενη αλλά όχι αδικαιολόγητη απόλυση του προπονητή Χένινγκ Μπεργκ, με τον Μάριο Νικολάου να αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή. Σε... καταναγκαστικά έργα θα εξελιχθούν τα playouts για την ομάδα της Λευκωσίας, αφού βρίσκεται στο «+16» από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει να κυνηγήσει κάτι. Αφοσιώνεται στο εκτός με την ΑΕ Λεμεσού (09/03) που ακολουθεί, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Επιστρέφουν οι Λανγκ (Α) και Παπουλής (ΜΕ), τιμωρημένος ο Μπασιρού (Μ). Παραμένουν εκτός οι Παναγιώτου (Μ) και Γκόμες (Μ), αμφίβολος ο Σέποβιτς (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet