ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ* ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 05/03

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 07:40

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Ρεάλ θα παρατάξει βασικούς, αλλά θα έχει το μυαλό της και στον επαναληπτικό με την Παρί. Η Σοσιεδάδ έχει καλή προϊστορία στο «Μπερναμπέου» τα τελευταία χρόνια και θα εξαντλήσεις τις πιθανότητες να πάρει κάτι καλό από το ματς. Κλειστό ματς, πρώτη επιλογή τα «2-3 γκολ» - 2.02

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δυσκολεύτηκε για ακόμη ένα ματς, αλλά βρήκε τη λύση κι έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Βαγεκάνο (1-0). Η Ρεάλ έδειχνε ότι θα αφήσει βαθμούς σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, αλλά ο πολύτιμος Μπενζεμά βρήκε δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο (83') και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αντσελότι. Χτύπησε ο Κρόος (Μ), εκτός κι ο Βαλβέρδε (Μ) λόγω γρίπης. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Αλάμπα (Α), στην αποστολή κι ο Μπέιλ (Ε). Ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Παρί Σεν Ζερμέν (09/03) για τους «16» του UCL.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Κασεμίρο, Καμαβινγκά – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Εκτός έδρας νίκη και για τη Σοσιεδάδ, που επικράτησε σχετικά εύκολα της Μαγιόρκα (2-0), στο εξ αναβολής για την 21η αγωνιστική. Προηγήθηκε με τον Σίλβα (32') και εξασφάλισε το «τρίποντο» με τον Μερίνο (62'). Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Θαλδούα (Α), επιστρέφει κι ο Ραφίνια (Μ). Χωρίς τους Ρίκο (Α), Μουνιόθ (Α), Γιανουζάι (ΜΕ), Μπαρενετσέα (Ε) και Φερνάντεθ (Ε). Επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Ισάκ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρεμίρο – Θαλδούα, Ελουστόντο, Λε Νορμάν, Γκοροσάμπελ – Σίλβα, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Πόρτου, Ισάκ, Οϊαρθάμπαλ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet