ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΚΑΝΤΙΘ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 06/03

ΚΑΝΤΙΘ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 06/03

06 Μαρτίου 2022 - 02:45

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Με... φασούλια δεν θα γεμίσει το σακούλι της Κάντιθ, καλές οι ισοπαλίες αλλά θα χρειαστεί μια νίκη για να «ταράξει τα νερά» στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Η Βαγεκάνο έχει κακή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κι έχει χάσει τα κίνητρά της. Προς τα «αριστερά» το ποντάρισμα (1 DNB) - 1.82

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΝΤΙΘ

Έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από τη 17η θέση, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γρανάδα (0-0). Η Κάντιθ φιλοξενήθηκε από την ομάδα που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης (+4) και κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33ο λεπτό. Είχε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να «ροκανίσει» κι άλλο τη μεταξύ τους διαφορά. Εξέτισε την ποινή του ο Εσπίνο (Α), ανάρρωσαν οι Αρθαμέντια (Α) και Γιόνσον (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Λεντέσμα - Ακάπο, Ερνάντεθ, Χρουστ, Χιμένεθ, Εσπίνο - Φέντε, Πέρεθ, Αλκαράθ - Λοθάνο, Νεγρέδο.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Απογοητευμένη ταξίδεψε στο Κάντιθ η Βαγεκάνο, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Μπέτις (1-1). Μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Ιραόλα χρειαζόταν τη νίκη για να στείλει το ματς στην παράταση και προηγήθηκε με την γκολάρα του Μπεμπέ από εκτέλεση φάουλ (80'). Ωστόσο, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και δέχτηκε το γκολ που την άφησε εκτός τελικού, στις καθυστερήσεις (90'+2'). Στο πρωτάθλημα, ήταν ανταγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (0-1), όμως γνώρισε την πέμπτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και έκτη στα επτά τελευταία επίσημα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε αργά στο ματς από τον Μπενζεμά (83') και «βύθισε» ακόμη πιο χαμηλά στην κατάταξη τη Βαγεκάνο. Τιμωρημένος ο Κατένα (Α), αμφίβολοι οι Ουνάι Λόπεθ (ΜΕ) και Φαλκάο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ζιντάν – Μπαλιού, Μ. Σουάρεθ, Σαβελίτς, Φραν Γκαρθία – Κομεσάνια, Τρέχο, Κις – Παλαθόν, Γκουαρδιόλα, Α. Γκαρθία.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet