ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ* ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 06/03

ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 06/03

06 Μαρτίου 2022 - 07:03

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν στο χορτάρι οι δύο ομάδες. Σίγουρα με καλύτερη ψυχολογία η Μπέτις, που προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Κομβικό παιχνίδι για την τετράδα, δεν θα ξεφύγει το σκορ. Πρώτη επιλογή τα «2-3 γκολ» - 1.95

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΤΙΣ

Πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, μετά το 1-1 με τη Ράγιο Βαγεκάνο εντός. Σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου αγώνα, η Μπέτις θα βρεθεί στον τελικό έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το συνολικό σκορ στο 80ό λεπτό, όμως ο Μπόρχα Ιγκλέσιας πέτυχε το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις (90'+2'). Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας κόντρα στη Σεβίλλη (2-1) κι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τη μισητή αντίπαλό της. Παράλληλα, είδε την 4η Μπαρτσελόνα και την 5η Ατλέτικο να μειώνουν μόλις στον έναν βαθμό από εκείνη. Πρόβλημα στην άμυνα για τον Πελεγκρίνι, αφού απουσιάζουν οι Μπεγιερίν (Α), Μορένο (Α) και Μιράντα (Α). Τιμωρημένος ο Κανάλες (Μ), εκτός κι ο Ρόντρι (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπράβο – Ρουϊμπάλ, Μπάρτρα, Ρουίθ, Σαμπαλί – Καρβάλιο, Φεκίρ, Ροντρίγκεθ – Τέγιο, Μπόρχα Ιγκλέσιας, Χουάνμι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης, επικράτησε εντός έδρας της Θέλτα (2-0). Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βραζιλιάνος Λόντι, που σκόραρε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, από ένα σε κάθε ημίχρονο (36', 60'). Με εντυπωσιακό ρεκόρ κόντρα στην Μπέτις προετοιμάζει την ομάδα του ο κόουτς Σιμεόνε (13-4-1), αλλά και αρκετές σημαντικές απουσίες. Θα εκτίσει ποινή ο Σάβιτς (Α), μένουν εκτός οι τραυματίες Ερμόσο (Α), Βας (Μ), Κόκε (Μ, αρχηγός), Κοντογκμπιά (Μ) και Κούνια (Ε), όλοι σημαντικοί.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Όμπλακ – Βρσάλκο, Χιμένες, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Λόντι – Γιορέντε, Ερέρα, Ντε Πολ – Ζοάο Φέλιξ, Κορέα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet