home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΟΜΟΝΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 12/03

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 12/03

12 Μαρτίου 2022 - 03:53
Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Ομόνοια δεν κυνηγάει κάτι, όμως θέλει τη νίκη με νέο προπονητή στον πάγκο και να ξεκινήσει άμεσα το... rebuilding για τη νέα σεζόν. Ποντάρισμα στο combo του «1 & Under 4,5» - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Αγωνίστηκε μόνο για 26 λεπτά στο εκτός με τον Εθνικό Άχνας, αφού σε εκείνο το χρονικό σημείο και με το σκορ στο 0-0, προέκυψε πρόβλημα με τον φωτισμό. Ένα θέμα που δεν λύθηκε ποτέ εκείνο το απόγευμα κι έτσι ο αγώνας ματαιώθηκε. Πιο χαλαρή η Ομόνοια, βρίσκεται στην 7η θέση με 31 βαθμούς και δεν διεκδικεί κάτι. Ντεμπούτο για τον Νιλ Λένον στον πάγκο της ομάδας. Ο Βόρειοιρλανδός, πρωταθλητής με τη Σέλτικ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λέζιακς (Α) και Μποτεάκ (ΜΕ). Επιστρέφει ο Μπασιρού (Μ), αμφίβολος ο Λανγκ (Α).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Να διακόψει κάθε σενάριο υποβιβασμού θέλει η Δόξα, που έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (1-1). Στο φινάλε συνέβη όλη η... ιστορία, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν αργά (88') και τη Δόξα να ισοφαρίζει με τον Αναάν (90+1'). Παραμένει στη 10η θέση με 23 βαθμούς, στο «+8» από την επικίνδυνη ζώνη. Απουσιάζει ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ, Μπεράτ Σαντίκ (Ε), λόγω τιμωρίας. Αντιθέτως, εξέτισαν την ποινή τους οι χρήσιμοι Καραμανώλης (Α) και Ασαμόα (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet