MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 13/03

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 07:30

Πρεμιέρα των πλέι-οφ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Δεν θέλει να την... πατήσει ξανά η ΑΕΚ, που σίγουρα σκοπεύει να παρουσιαστεί πιο σοβαρή αμυντικά σε σχέση με το πρόσφατο 3-0 της Λεωφόρου. Ακόμη κι έτσι, το ματς αναμένεται να έχει κάποια γκολ. Καλή επιλογή τα «2-3 G» - 1.95
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Ατρομήτου (2-0) και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο. Με πρωταγωνιστή τον Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός σημείωσε τη 13η φετινή του νίκη και παρέμεινε στο «-4» από την ΑΕΚ. Το χαμένο πέναλτι του Αϊτόρ στο 56' δεν πτόησε τους «πράσινους», που «καθάρισαν» το ματς σε ένα τρίλεπτο με τον Παλάσιος (75', 77'). Τιμωρημένος για σήμερα ο Αλεξανδρόπουλος (Μ), έμειναν εκτός οι τραυματίες Βέλεθ (Α) και Ιωαννίδης (Ε). Εξέτισε ο Πέρεθ (Α), ενώ επιστρέφουν κι οι βασικοί Σένκεφελντ (Α) και Βιγιαφάνιες (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Διούδης - Σάντσες, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ - Γκατσίνοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες - Παλάσιος, Καρλίτος, Αϊτόρ.

ΑΕΚ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η «Ένωση» στο εντός με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), ώστε να παραμείνει στην 3η θέση ενόψει των playoffs. Προηγήθηκε με τον Αραούχο (24') και παρά την ισοφάριση του Μπαράλες (56'), βρήκε γκολ νίκης με τον Τζαβέλλα (81'). Η ΑΕΚ έφτασε τους 46 βαθμούς, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στον πάγκο της ομάδας. Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Βράνιες (Α), Σιμάνσκι (Μ) και ο Σάκχοφ (Μ). Σημαντικές οι επιστροφές των Στάνκοβιτς (Τ), Ρότα (Α), Λε Ταλέκ (Μ) και Λιβάι Γκαρσία (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί – Χατζισαφί, Σιμόες, Μάνταλος – Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet