MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΤΣΕΛΣΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 13/03

ΤΣΕΛΣΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 07:02

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo

Η Τσέλσι περνάει έναν... Γολγοθά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, κάτι που δεν έχει δείξει να την επηρεάζει εντός γραμμών, ακόμη τουλάχιστον. Η Νιούκαστλ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα και έχοντας φτιάξει μια καλή διαφορά από τις τελευταίες θέσεις, θα παίξει ελεύθερα. Ευκαιρία το «διπλό» με χάντικαπ (+1,25 A.H.) - 2.07

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΕΛΣΙ

Πήρε εύκολη νίκη στην έδρα της Νόριτς (3-1) και έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι ήθελε να «τελειώσει» από νωρίς το ματς και προηγήθηκε με τους Τσαλόμπα (3') και Μάουντ (14'). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι (69'), αλλά ο Χάβερτς εξασφάλισε τη νίκη για τους «μπλε». Ακολουθεί η ρεβάνς με τη Λιλ (16/03) για τους «16» του UCL, με ερωτηματικό οι Αθπιλικουέτα (ΜΑ) και Πούλισικ (ΜΕ), ανάρρωσαν οι Αλόνσο (ΜΑ) και Χάντσον-Οντόι (ΜΕ), αν και δίνονται επίσης αμφίβολοι. Εκτός ο Τζέιμς (ΜΑ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Μεντί – Τσαλόμπα, Ρίντιγκερ, Σίλβα, Σαρ – Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Σαούλ – Ζίγιες, Μάουντ – Χάβερτς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Συνεχίζει το... «τρένο» της Νιούκαστλ, που έφτασε τις 9 αγωνιστικές χωρίς ήττα και έφυγε με το «διπλό» από το Σαουθάμπτον (2-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (25'), όμως ο Γουντ είχε την απάντηση λίγο αργότερα (32'), ενώ ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Γκιμαράες πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τις «καρακάξες» (52') και της χάρισε μία ακόμη νίκη, την έκτη στα 7 τελευταία! Έχει ανέβει στη 14η θέση με 31 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή (+10). Λογικά δεν προλαβαίνουν οι Ζοέλιντον (ΜΕ) και Σεν-Μαξιμέν (ΜΕ), αμφίβολοι οι Σαρ (Α), Κραφτ (Μ) και Μπρούνο Γκιμαράες (Μ), όλοι «ενδεκαδάτοι».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Κραφτ, Μπερν, Σαρ, Τάργκετ – Γουίλοκ, Σέλβι, Μπρούνο Γκιμαράες – Φρέισερ, Γουντ, Μέρφι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet