MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 13/03

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 07:07

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo

Δύο ομάδες σε άνοδο, αμφότερες με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Το προβάδισμα πηγαίνει στην Άρσεναλ λόγω έδρας και συνολικά καλύτερης εικόνας τη φετινή σεζόν, αλλά η Λέστερ έχει βελτιωθεί αμυντικά και δεν έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία στο Λονδίνο. Πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο - 2.42

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ

Προέρχεται από «χορταστικό» ματς στην έδρα της Γουότφορντ, όπου έφυγε νικήτρια (3-2). Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Όντεγκααρντ (5') και παρά τη γρήγορη ισοφάριση των γηπεδούχων (11') βρήκε ξανά δίχτυα με γκολ του Σάκα (30'). Ο Μαρτινέλι έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (52') κι η Γουότφορντ απλώς μείωσε στο τελικό σκορ (87'). Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους «κανονιέρηδες», που ανέβηκαν στην προνομιούχο 4η θέση με 48 βαθμούς. Ξεπέρασε τον ιό ο Σμιθ Ρόου (ΜΕ), εκτός πλάνων ο τραυματίας Τομιγιάσου (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Σοάρες, Γουάιτ, Γκαμπριέλ, Τίρνι – Tζάκα, Πάρτεϊ – Σάκα, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι - Λακαζέτ.

ΛΕΣΤΕΡ

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του ECL, στο εντός με τη Ρεν (2-0). Η Λέστερ πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς (17/03), με σκόρερ τους Ολμπράιτον (30') και Ιχεανάτσο (90'+3'). Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από νίκη επί της Λιντς (1-0) χάρη σε γκολ του Μπαρνς (67'). Αμφίβολος ο Ρικάρντο Περέιρα (ΜΑ), παραμένει εκτός ο Βάρντι (Ε). Μπαίνει στην ενδεκάδα ο Μάντισον (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Ολμπράιτον, Σογιουντσού, Αμαρτέι, Τόμας – Ντιούσμπερι-Χολ, Εντιντί, Τίλεμανς – Μάντισον, Ιχεανάτσο, Μπαρνς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet