PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 02:35

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Σοσιεδάδ, ώστε να μη χαθεί το «τρένο» της Ευρώπης. Ξέρει πώς να κερδίζει ομάδες από το κάτω μέρος του ταμπλό, ιδιαίτερα στην έδρα της. Πρώτη επιλογή το combo του «1 & Under 3,5» - 2.12

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο «Μπερναμπέου» και ηττήθηκε εύκολα από τη Ρεάλ (4-1). Η Σοσιεδάδ έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στη Μαδρίτη και προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Οϊαρθάμπαλ (10'). Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή πριν το ημίχρονο (40', 43') και να φτάνουν σε σκορ θριάμβου στην επανάληψη (76' πέν., 79'). Παραμένει στην 6η θέση με 44 βαθμούς και πλέον κινδυνεύει να μείνει ακόμη κι εκτός Ευρώπης. Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους οι Ρίκο (Α), Μερίνο (Μ) και Γιανουζάι (ΜΕ), έμεινε εκτός ο Ντάβιντ Σίλβα (Μ) λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ, Ελουστόντο, Λε Νορμάν, Θαλδούα – Μερίνο, Ιγιαραμέντι, Ραφίνια – Πόρτου, Ισάκ, Οϊαρθάμπαλ.

ΑΛΑΒΕΣ

Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Σεβίλλη (0-0). Καλό αποτέλεσμα για την Αλαβές, που τα πηγαίνει καλά στην έδρα της και έχει μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η νίκη της Κάντιθ την έριξε στη 19η θέση. Είναι τρεις βαθμούς μακριά από τη 17η Γρανάδα, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική (19/03) σε ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς για τις δύο ομάδες. Επιστρέφουν οι βασικοί Λουμ (Μ) και Πίνια (ΜΑ), στην αποστολή κι ο χρήσιμος Αγκιρεγκαμπιρία (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πατσέκο - Τενάγλια, Λεζέν, Λαγκουάρδια, Ντουάρτε - Πίνια, Λουμ, Εσκαλάντε - Μέντεθ, Χοσέλου, Ριόχα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet