PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Άτυχη στάθηκε η Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Γαλατασαράι και θέλει να επιστρέψει γρήγορα στις νίκες, ενόψει της ρεβάνς και του ντέρμπι με τη Ρεάλ που ακολουθεί. Ποντάρισμα στο combo του «1 & N/G» - 2.15

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

«Κόλλησε» στο μηδέν εντός με τη Γαλατασαράι (0-0), στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του UEL. Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ και θα χρειαστεί να πάρει νίκη στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης. Στο πρωτάθλημα, έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Έλτσε (2-1) και παραμένει στην 3η θέση. Εξέτισε ποινή ο Γκάβι (Μ) κι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, βασικός κι ο Ντάνι Άλβες (Α) που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν - Ντάνι Άλβες, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα - Πέδρι, Μπουσκέτς, Γκάβι - Τραορέ, Ομπαμεγιάνγκ, Τόρες.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Πήρε σημαντική νίκη στο εντός με τη Βιγιαρεάλ (1-0) και έφτασε τους 35 βαθμούς. Η Οσασούνα πήρε το «τρίποντο» χάρη σε γκολ του Τσίμι Άβιλα (63') και απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη (+11), ενώ σημείωσε δέκατο διαδοχικό N/G! Συμπλήρωσε κάρτες ο σκόρερ Άβιλα (Ε) κι αποτελεί κομβική απουσία. Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους οι Αριδάνε (Α), Όιερ Σανχούρχο (Μ) και Μπαρμπέρο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Ερέρα – Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρθία, Χ. Κρουθ, Ουνάι Γκαρθία, Μ. Σάντσεθ – Μπράσανατς, Τορό, Μονκαγιόλα – Ρούμπεν Γκαρθία, Κίκε.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet