SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΚΑΜΠΟΥΡ - ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 11/03

ΚΑΜΠΟΥΡ - ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 11/03

11 Μαρτίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Ο Άγιαξ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε να κερδίσει κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Παίζουμε 2 & N/G σε απόδοση 2.05.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΜΠΟΥΡ

Δεν χάρηκε για πολύ τη νίκη επί της Φορτούνα, καθώς ακολούθησε νέο κακό αποτέλεσμα, χάνοντας από την Τβέντε με 1-0 εκτός έδρας. Έφτασε τις τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, ενώ κέρδισε μία φορά στα 9 τελευταία (1-3-5). Εκτός οι Μακ-Ίντος (Α), Ουλντρίκις (Ε), Στέφενς (Τ), αμφίβολος ο Σμιντ (Α). Ο κόουτς Ντε Γιονγκ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, λόγω προβλήματος υγείας. Τον αντικαθιστά ο βοηθός του.

ΑΓΙΑΞ

Επικράτησε της Βάαλβαϊκ με 3-2 εντός έδρας και συμπλήρωσε δύο σερί νίκες. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, απειλείται από την Αϊντχόφεν, η οποία βρίσκεται στο «-2». Στο μυαλό του βρίσκεται ο επαναληπτικός με την Μπενφίκα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι την ερχόμενη Τρίτη. Εκτός οι Μαρτίνες (Α), Μαζράουι (Α), Τίμπερ (Α), Πάσβεερ (Τ), Στεκέλενμπουργκ (Τ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet