MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 19/03

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 07:25

Πρεμιέρα των πλέι-αουτ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Ο Παναιτωλικός τελείωσε εντυπωσιακά την κανονική περίοδο και ουσιαστικά δεν έχει λόγο να αγχώνεται για την εξέλιξη της β' φάσης. Κάτι που δεν ισχύει και για τη Λαμία, που με επτά σερί ήττες έπεσε στην 7η θέση. Πρώτη σκέψη τα γκολ (2-3 G) - 1.95
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του, έχει «γυρίσει» τον διακόπτη στο δεύτερο μισό και έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή με 32 βαθμούς και στο «+14» από την 7η θέση του γκρουπ. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0), στο οποίο έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ! Εξέτισαν ποινή οι Μαλής (Α) και Μόρσεϊ (ΜΕ), ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Βαρόνε (Μ). Εκτός πλάνων οι Κορνέλιους (Α), Χουχούμης (Α), Λούι (Α), Ντίας (ΜΕ, αρχηγός), Τσιγγάρας (Μ) και Μόρσεϊ (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ανέστης – Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα – Αντούνες, Φλόρες – Ντουάρτε, Μεντόσα, Νταγκό – Καρέλης.

ΛΑΜΙΑ

Δύσκολο το έργο της Λαμίας ώστε να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς. Πέντε λιγότερους από τον αναγεννημένο Ατρόμητο, που δείχνει ότι θα μείνει χωρίς πρόβλημα στην κατηγορία. Από επτά σερί ήττες προέρχεται η ομάδα της Φθιώτιδας και έχει σαν κύριο μέλημα να μείνει πάνω από τον Απόλλωνα (-5). Εξέτισαν ποινή οι Γκέντσογλου (Μ) και Τζανδάρης (Μ), αλλά χάνει την πρεμιέρα ο τιμωρημένος Νούνιες (Μ). Στην αποστολή οι σημαντικοί Ρόμανιτς (ΜΕ) και Αραμπούλι (Ε), εκτός ο χρήσιμος Μαζουλουξής (Α) μεταξύ άλλων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκαραβέλης – Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Αντέγιο, Άνχελ Μαρτίνεθ – Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Μπανγκουρά, Μανούσος, Ρόμανιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet