ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 19/03

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 07:05

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Βαγεκάνο έσπασε το αρνητικό σερί κόντρα σε μια κακή Σεβίλλη, σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο μισό της σεζόν θα το είχε κερδίσει. Συνεπώς, δεν έχει πείσει ακόμη ότι έχει ανεβάσει την απόδοσή της και θα μπορέσει να βάλει «στοπ» στη φορμαρισμένη Ατλέτικο. Προς τα «δεξιά» το ποντάρισμα (Χ2 & Over 1,5) - 1.75

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί και πήρε τον βαθμό στο εντός με τη Σεβίλλη (1-1). Η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχθηκε τη 2η της βαθμολογία και προηγήθηκε με τον Μπεμπέ (46'). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν (63'), με αποτέλεσμα η ομάδα του 39χρονου κόουτς Ιραόλα να παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τα μέσα Δεκέμβρη! Πλέον, έχει μπει ξανά στα σενάρια υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται στο «+8» και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της. Επιστρέφουν οι σημαντικοί Άλβαρο Γκαρθία (ΜΕ) και Παλαθόν (ΜΕ), παραμένουν εκτός οι Σάβελικ (Α), Ουνάι Λόπεθ (ΜΕ) και Φαλκάο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιμιτριέφσκι – Μπαλιού, Μ. Σουάρεθ, Κατένα, Φραν Γκαρθία – Κομεσάνια, Τρέχο, Βαλεντίν – Άλβαρο Γκαρθία, Γκουαρδιόλα, Μπεμπέ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κλασική... Ατλέτικο, πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0). Έπαιξε με το γνωστό αμυντικογενές στυλ της, πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν με τον Λόντι (41') και κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Στο πρωτάθλημα, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες μετά τη νίκη επί της Κάντιθ (2-1) και διατηρείται στην 4η θέση με 51 βαθμούς. Τιμωρημένοι οι Σεράνο (Μ) και Καράσκο (Μ), τραυματίες οι Βρσάλικο (Α), Λεμάρ (Μ), Βας (Μ) και Κούνια (Ε). Με ερωτηματικό ο βασικός Σάβιτς (Α) που έχασε την τελευταία προπόνηση.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Όμπλακ – Γιορέντε, Χιμένες, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Λόντι – Ερέρα, Κόκε, Ντε Πολ – Κορέα, Ζοάο Φέλιξ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet