PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 05/04

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 05/04

05 Απριλίου 2022 - 07:30

Πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στο "Έτιχαντ" την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Με καλή ψυχολογία πηγαίνει εκ νέου στο Μάντσεστερ η Ατλέτικο, όμως αυτή τη φορά ο αντίπαλος θα είναι ανώτερος και πιο υποψιασμένος. Ο Γκουαρντιόλα γνωρίζει πολύ καλά το τρόπο παιχνιδιού του Σιμεόνε και θα στήσει την ομάδα έτσι ώστε να έρθει ένα σκορ πρόκρισης. Όσο επικίνδυνοι και αν είναι οι "ροχιμπλάνκος", ο άσος μπορεί να παιχτεί και με -1.5 χάντικαπ - 2.05
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στο ρελαντί άφησε εκτός τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο προηγούμενο γύρο, όμως τώρα τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν για τους "πολίτες". Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος καημός της διοίκησης από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία και ο Γκουαρντιόλα έχει πάρει το μήνυμα. Μπορεί στο πρωτάθλημα η μάχη με τη Λίβερπουλ να είναι σε εξέλιξη, όμως ο Ισπανός ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα με την Ατλέτικο, ώστε να πάρουν ένα καλό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Σημαντικές οι απώλειες του τραυματία στόπερ Ρούμπεν Ντίας και του βασικού τιμωρημένου μπακ Γουόκερ, εκτός και ο αναπληρωματικός χαφ Πάλμερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Φόντεν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η εντυπωσιακή ικανότητα που έχει αναπτύξει ο Σιμεόνε σε νοκ άουτ παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον βοήθησε να προκριθεί εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16», κάνοντας μάλιστα διπλό μέσα στο «Όλντ Τράφορντ». Οι Μαδριλένοι επιστρέφουν στο τόπο του... εγκλήματος, αυτή τη φορά φιλοδοξώντας να αφήσουν έξω και την έτερη ομάδα της πόλης. Οι «ροχιμπλάνκος» τα πηγαίνουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα στη Λα Λίγκα και η ψυχολογία τους είναι αυτή που χρειάζεται για ένα τόσο μεγάλο ραντεβού. Τιμωρημένος ο Καράσκο (ΜΕ), σημαντικές οι απώλειες των βασικών Χιμένες (Α) και Ερέρα (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο – Γιορέντε, Λεμάρ, Κόκε, Κοντογκμπιά, Λόντι – Ζοάο Φέλιξ, Γκριζμάν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet