PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΤΣΕΛΣΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 06/04

ΤΣΕΛΣΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 06/04

06 Απριλίου 2022 - 07:30

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “8” του Champions League, με τη Τσέλσι να υποδέχεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Ρεάλ είναι εμφανές πως δεν είναι στα καλύτερά της, όμως στην Ευρώπη όταν χρειάζεται «μιλάει» η φανέλα της. Οι Άγγλοι εκεί που τα είχαν όλα σε... τάξη, ήρθε μια «ξεγυρισμένη» γκέλα από την Μπρέντφορντ να χαλάσει το κλίμα ενόψει μάλιστα ενός πολύ μεγάλου ραντεβού. Θεωρούμε πως η Τσέλσι θα βγάλει αντίδραση και παρότι οι Ισπανοί έχουν ικανότητα στη κόντρα, θα πάμε με την έδρα - 2.20.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΕΛΣΙ

Εκεί που πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, έχοντας προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και "κλείδωνε" τη 3η θέση στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι γνώρισε ντροπιαστική ήττα μέσα στην έδρα της από την Μπρέντφορντ πριν από μερικές ημέρες και πηγαίνει με πιο... βαριά πόδια στο πρώτο ματς κόντρα στη Ρεάλ. Ο Τούχελ δεν πίστευε σε όσα έβλεπε το περασμένο Σάββατο και πιθανότατα θα κάνει αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα. Στήριξε πάντως, τους παίκτες του, αναφέροντας πως για όλους υπάρχουν κακές ημέρες. Με τρεις στόπερ και πάλι ο Γερμανός, μόνο ο Τσίλγουελ (Α) είναι ο γνωστός απών εδώ και μήνες.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ – Τζέιμς, Κόβασιτς, Καντέ, Αλόνσο – Βέρνερ, Μάουντ – Χάβερτς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κάνοντας μια από τις πιο δύσκολες ανατροπές της εδώ και πολλά χρόνια σε Κύπελλα Ευρώπης, η Ρεάλ απέκλεισε την Παρί στους «16», δείχνοντας ακόμα μια φορά την ικανότητά της σε απαιτητικές καταστάσεις. Αμέσως μετά, βέβαια, ακολούθησε μια πολύ βαριά ήττα στο πρωτάθλημα εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα, που ανέδειξε και πάλι αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Κόντρα στην Τσέλσι, οι παίκτες του Αντσελότι θα κληθούν να παίξουν έξυπνα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους χρίσει φαβορί στη ρεβάνς. Εκτός παραμένουν οι γνωστοί Ίσκο (Μ), Γιόβιτς (Ε) και Αζάρ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet