ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 07/04

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 07/04

07 Απριλίου 2022 - 07:25
Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “8” του Γιουρόπα Λιγκ, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να υποδέχεται στη "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ" την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Τα όνειρα της Άιντραχτ για μια μεγάλη διάκριση πρέπει να περάσουν ένα γερό... τεστ αν θέλουν να πραγματοποιηθούν, καθώς οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν το φαβορί της διοργάνωσης. Η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση, ακόμα και από σήμερα, όμως είναι δεδομένο πως οι γηπεδούχοι δεν θα "πέσουν" χωρίς να "ματώσουν". Το διπλό παίζεται με το Οver 1.5 - 2.15.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Σε ένα «τρελό» ζευγάρωμα με την Μπέτις στο προηγούμενο γύρο, η Άιντραχτ είχε την τύχη με το μέρος της, κατάφερε να πάρει τρομερή πρόκριση στην Ανδαλουσία με γκολ στις καθυστερήσεις της... παράτασης. Η ομάδα από τη Φρανκφούρτη ήταν η άτυχη της κλήρωσης στα προημιτελικά, μιας και η τύχη που είχε με την Μπέτις της "γύρισε τη πλάτη" και την έφερε κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Φυσικά, αυτό δίνει μια έξτρα πρόκληση στο σύνολο του Γκλάσνερ, που θα παίξει κόντρα σε ένα κατάμεστο γήπεδο με τους Καταλανούς. Η κακή εικόνα της στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σημασία σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ο Αυστριακός κόουτς θα έχει όλα τα βασικά του «όπλα» στη... φαρέτρα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Τραπ – Τούτα, Χίντερεγκερ, Εντικά – Κνάουφ, Σο, Γιάκιτς, Κόστιτς – Λίντστρεμ, Καμάντα, Μπορέ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η φόρμα και η φόρα που έχει αποκτήσει η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, κάνουν την κάκιστη εικόνα των «μπλαουγκράνα» στην αρχή της σεζόν να φαντάζει ως μακρινό παρελθόν. Μπορεί ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ να «πόνεσε» πολύ, όμως ο Τσάβι «χτίζει» κάτι πολύ καλό στη Βαρκελώνη, με τον κόσμο να στέκεται και πάλι δίπλα στο σύλλογο. Το Γιουρόπα δείχνει να γίνεται ο βασικός στόχος πλέον, τη στιγμή που η ομάδα έχει ανέβει στη 2η θέση στο πρωτάθλημα. Ο Καταλανός τεχνικός δεν θα έχει τον Ντεπάι (Ε), ενώ συνεχίζουν εκτός οι Ντεστ (Α), Ρομπέρτο (Α), Ουμτιτί (Α), Φατί (Ε) και Λ. Ντε Γιόνγκ (Ε). Δεν έχει δηλωθεί ο Ντάνι Άλβες (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Πικέ, Ερίκ Γκαρθία, Άλμπα – Πέδρι, Φ. Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς – Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ, Φεράν Τόρες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet