COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 08/04

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 08/04

08 Απριλίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με τη Στουτγκάρδη να υποδέχεται στη "Μερσέντες-Μπενζ Αρένα" την Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Αρκετά καλή η εικόνα της Στουτγκάρδης στο Μπίλεφελντ, εκεί όπου άξιζε τη νίκη, όμως τελικά έμεινε στο "Χ", παραμένοντας αήττητη για 4ο σερί ματς. Κόντρα στην Ντόρτμουντ η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη, μιας και οι Βεστφαλοί θα ψάξουν απαντήσεις έπειτα από τη συντριβή την περασμένη αγωνιστική. Οι απουσίες των γηπεδούχων, φέρνουν το διπλό σε πρώτο πλάνο - 1.83
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Έπαιξε πολύ καλά την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Αρμίνια, όμως περιορίστηκε στην ισοπαλία, χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει με μεγαλύτερη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμα και έτσι, πάντως, οι Σουηβοί δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με 8 πόντους στα τελευταία 4 ματς τους. Μπορεί το σημερινό ματς με την Ντόρτμουντ να είναι ένα από τα πιο δύσκολα που υπάρχει στο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε, όμως στόχος είναι το τρίποντο. Στην προσπάθειά της αυτή, πάντως, θα έχει αρκετές σημαντικές απώλειες, καθώς εκτός θα είναι με κορωνοϊό ο βασικός φορ Κάλαϊτζιτς, ο τιμωρημένος στόπερ Άντον, οι χαφ Φέρστερ και Ντίνταβι και οι μακροχρόνιοι απόντες Έγκλοφ (Μ), Σανκό (Μ), Βαμανγκιτουκά (Ε), Αχαμαντά (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μίλερ – Στέντσελ, Μαυροπάνος, Ίτο, Σόσα – Έντο, Κάρατσορ, Μανγκαλά – Τομάς, Μαρμούς, Φίριχ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Βρέθηκε στα... σχοινιά απέναντι στη Λειψία και το 4-1 υπέρ των "ταύρων" τα λέει όλα. Η Μπορούσια πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση, την οποία θέλουν όλοι στην ομάδα να ξεχάσουν γρήγορα, ώστε να συνεχίσουν το "κυνήγι" της Μπάγερν, όσο τουλάχιστον είναι εφικτό αυτό μέχρι τέλους. Η Ντόρτμουντ πηγαίνει στη Στουτγκάρδη και σε μια έδρα που έχει πολύ καλή παράδοση, θέλοντας να πάρει μια νίκη που θα επιστρέψει τα χαμόγελα στις τάξεις της. Εκτός αποστολής ο Μάλεν (Ε), τραυματίες οι Μενιέ (Α), Σουλτς (Α), Πάσλακ (Α), Σμέλτσερ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Τσαν, Χούμελς, Ακάντζι, Γκερέιρο – Βολφ (Ρέινα), Νταχούντ, Μπέλινγχαμ – Αζάρ, Χάαλαντ, Ρόις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet