MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΛΕΣΤΕΡ-ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 28/4

ΛΕΣΤΕΡ-ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 28/4

28 Απριλίου 2022 - 07:20

Πρώτος αγώνας  για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Αμφίρροπη αναμέτρηση, δείχνει κλειστή, φαίνεται όμως να έχει γκολ. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, τo σύνολο 2-3 δείχνει αρκετά πιθανό κι έχει απόδοση 1.95.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΣΤΕΡ

Παραχώρησε 0-0 στην Άστον Βίλα το Σάββατο, με τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος να εξανεμίζονται. Βρίσκεται όμως για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα παλέψει για ακόμα μια υπέρβαση. Εκτός μάχης ο μέσος Εντίντι, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι ο μέσος Σουμαρέ, ο αμυντικός Έβανς, αλλά και ο φορ Βάρντι, δύσκολα όμως θα ξεκινήσει ο τελευταίος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σμάιχελ – Καστάνιε, Φοφανά, Αμάρτεϊ, Περέιρα – Τίλεμανς, Ντιούσμπερι-Χολ – Πέρεθ, Μάντισον, Μπαρνς – Ιχεανάτσο.

ΡΟΜΑ

Κατάφερε να αποκλείσει την Μπόντο Γκλιμτ, κερδίζοντας -επιτέλους- τους Νορβηγούς με το εντυπωσιακό 4-0. Στην Ιταλία έχασε με 3-1 από την Ίντερ και μαζί το αήττητο σερί των 12 αγώνων. Δείχνει να χάνει την τετράδα, ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο όμως είναι στον δρόμο της και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Ο μεσοεπιθετικός Τζανιόλο ήταν τιμωρημένος στο ματς πρωταθλήματος, αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Κράσντορπ, Κριστάντε, Μικιταριάν, Ζαλέφσκι – Τζανιόλο, Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet