PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΓΑΛΛΙΑ U19 - ΙΤΑΛΙΑ U19 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 24/06

ΓΑΛΛΙΑ U19 - ΙΤΑΛΙΑ U19 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 24/06

24 Ιουνίου 2022 - 07:25

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19, με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει στην ουδέτερη "ΜΟΛ Αρένα" της Σλοβακίας την Ιταλία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Απολύτως δίκαια είναι οι δυο ομάδες που περνάνε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον μένει να μάθουμε ποια εκ των δυο θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου και θα αποφύγει την Αγγλία στα "σταυρώματα". Σούπερ επιθετικά οι Γάλλοι, πιο προσεκτικοί οι Ιταλοί στην άμυνα, αν υπάρξει νικητής, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή μας τα 2-3 γκολ - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΛΛΙΑ U19

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη διοργάνωση με το 5-0 επί των διοργανωτών Σλοβάκων, η Γαλλία έδειξε πως έχει σκοπό να κάνει το ίδιο και κόντρα στους Ρουμάνους, σκοράροντας νωρίς δυο γκολ. Στη συνέχεια, πάντως, έριξε ρυθμό και τελικά κράτησε απλά το τρίποντο με 2-1. Φυσικά, θέλει την 1η θέση στον όμιλο και γνωρίζει πως το έργο της απέναντι στην Ιταλία δεν θα είναι το ίδιο απλό. Ο μεγάλος στόχος των νεαρών "τρικολόρ" είναι το τρόπαιο και η πρωτιά θα τη βοηθήσει για θεωρητικά πιο βατό έργο στα ημιτελικά. Της κάνει και η ισοπαλία, ενώ δεν έχει απουσίες.

ΙΤΑΛΙΑ U19

Με ένα γκολ νωρίς στο ματς, η Ιταλία νίκησε σχετικά δύσκολα τη γηπεδούχο Σλοβακία και σε συνδυασμό με το 2-1 της πρεμιέρας επί της Ρουμανίας, πέρασε από τώρα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, παίρνοντας και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20, που θα γίνει του χρόνου στην Ινδονησία. Ο μεγάλος στόχος των "ατζουρίνι" είναι ο τελικός και πηγαίνουν στο παιχνίδι με τη Γαλλία, ψάχνοντας τη νίκη, που ουσιαστικά θα τους βοηθήσει να αποφύγουν, πιθανότατα, την Αγγλία στον ημιτελικό. Τιμωρημένος ο μπακ Μουλάτσι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet