ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19 - ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 24/06

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19 - ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 24/06

24 Ιουνίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19, με τη Ρουμανία να αντιμετωπίζει τη Σλοβακία, στην έδρα της τυπικά φιλοξενούμενης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ήταν σχεδόν βέβαιο πως οι δυο ομάδες θα έπαιζαν την τελευταία αγωνιστική για την 3η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο αγώνα μπαράζ για μια θέση στο Μουντιάλ Κ20 του χρόνου. Οι Ρουμάνοι έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία στα πρώτα ματς και παρότι βολεύονται με την ισοπαλία, θα βρουν χώρους για να σκοράρουν. Φουλ επίθεση οι Σλοβάκοι, δεν έχουν όμως την απαιτούμενη ποιότητα. Επιλογή ο άσος σε DNB - 1.88
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19

Είχε ξεκάθαρα παθητικό ρόλο απέναντι στη Γαλλία, ειδικά στο ξεκίνημα, όμως όσο το ματς πλησίαζε στο φινάλε του, ανέβασε την απόδοσή της, σκόραρε και θα μπορούσε να ρισκάρει ακόμα περισσότερο για το βαθμό. Η τιμητική ήττα με 2-1 από το φαβορί της διοργάνωσης ήταν η 2η σερί με το ίδιο σκορ για τους Ρουμάνους, που πηγαίνουν στο ματς της 3ης θέσης κόντρα στη Σλοβακία, έχοντας το πλεονέκτημα της ισοπαλίας. Ο κόουτς Βασάι, πάντως, ανέφερε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη για να είναι σίγουρη για το ματς-μπαράζ της 5ης θέσης, που δίνει εισιτήριο για το Μουντιάλ U20 του χρόνου. Aμφίβολος ο χαφ Νταν Σίρμπου.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19

Δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο της διοργάνωσης μέχρι τώρα, να αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται στις καλύτερες 8 ομάδες της Ευρώπης, έστω και ως οικοδέσποινα. Η Σλοβακία μετά την τραγική εικόνα της κόντρα στη Γαλλία, ήταν καλύτερη με την Ιταλία, όμως οι φάσεις που δημιούργησε ήταν ελάχιστες. Με μηδέν γκολ ενεργητικό και έξι γκολ παθητικό, θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία για να μπορέσει να παίξει για την 5η θέση με τη 3η του άλλου ομίλου.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet