COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MLS (ΗΠΑ) 24/06

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MLS (ΗΠΑ) 24/06

24 Ιουνίου 2022 - 06:45

Αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 02:30 π.μ. (25/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Το Ορλάντο παρουσιάζεται σοβαρό, και σταθερό στα παιχνίδια του. Επίσης, διαθέτει καλύτερο ρόστερ από αυτό του Σινσινάτι, το οποίο προσφέρεται φαβορί, στο οποίο διαφωνούμε πολύ. Το ματς σηκώνει... κόντρα, για αυτό και θα στραφούμε στο Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.65.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της ισχυρής, φέτος, Φιλαδέλφιας. Μετράει τέσσερα διαδοχικά G/G, τα 4/5  μεταξύ τους παιχνίδια είχαν σημειωθεί 2-3 Goal, ενώ τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ήταν Over 2,5. Εκτός αποστολής οι εξτρέμ Χάρις, Ατάνγκα, ο αριστερός μπακ Ματαρίτα και ο τερματοφύλακας Καν.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Δεν είναι σταθερή στα αποτελέσματά της, κάθε αγωνιστική φέρνει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Προέρχεται από νίκη επί του Χιούστον με 2-2. Έχει 4 διαδοχικά G/G και 3/4 Over 2,5. Τιμωρημένος ο στόπερ Ρόμπι Γιάνσον. Εκτός αποστολής ο τερματοφύλακας Στάιντουχαρ, ο κεντρικός αμυντικός Αντόνιο Κάρλος και οι εξτρέμ Φαν ντερ Βάτερ και Μίτσελ. Διεθνείς υποχρεώσεις για τον νεαρό δεξιό μπακ Χάλιντεϊ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet