COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ Η ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΑ PLAYOFFS ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ

Ολυμπιακός: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Γιουρόπα

Εάν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τότε υπάρχει περίπτωση να αγωνιστούν ξανά με τη Μακάμπι Χάιφα ή να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εάν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τότε υπάρχει περίπτωση να αγωνιστούν ξανά με τη Μακάμπι Χάιφα ή να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
02 Αυγούστου 2022 - 14:44
02/08/2022 - 14:44
olympiakos-maccabi-fasi2.jpg

Ο Ολυμπιακός, εάν περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού για την 3η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να «πέσουν» πάνω στην ομάδα που τους απέκλεισε στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Μακάμπι Χάιφα, όπου φυσικά θα κοιτάξουν να πάρουν «εκδίκηση».

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα αυτά, αρκεί πρώτα ο Ολυμπιακός να αποκλείσει τη Σλόβαν και αντίστοιχα ο Απόλλων Λεμεσού να βγάλει εκτός τους Ισραηλινούς από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στις 18 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 25 του μηνός. Οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά και αποκλειστικά από τη συχνότητα της Cosmote TV.

Ο χαμένος του αγώνα Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Ζρίνσκι (Βοσνία) - Τόμπολ (Καζακστάν), στα πλέι οφ του Κόνφερενς. Ο πρώτο ματς θα γίνει στις 18 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 25/8.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet