COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΛΙΝΤΣ: ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ 3.10

Λιντς: Φορτσάρει για Μάτα και το διπλό του 3.10

Η αγγλική ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, ενώ θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στη Πρέμιερ Λιγκ στο εκτός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον.

 

Η αγγλική ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, ενώ θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στη Πρέμιερ Λιγκ στο εκτός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον.

 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
10 Αυγούστου 2022 - 20:57
10/08/2022 - 20:57
MATA.jpg

Μια ανάσα από μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης με την απόκτηση του Χουάν Μάτα βρίσκεται η Λίντς. Η αγγλική ομάδα είναι το φαβορί για την απόκτηση του 35χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Μάτα έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της Ασίας και του MLS, όμως, τις απέρριψε.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίντς, καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι το οικονομικό, αλλά το να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μαρτς έχει ζητήσει την απόκτηση του Μάτα, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 Η Λίντς ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στη Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας  με 2-1 επί της Γούλβς. Θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στην έδρα της Σαουθάμπτον και το να τα καταφέρει «πληρώνει» 3.10. Αντίθετα, η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.50, ενώ η νίκη των γηπεδούχων στο 2.27.

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet