COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΤΙΤΣ

Στην Ιταλία για τη Γιουβέντους ο Κόστιτς

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στο Τορίνο, μετά την οριστική συμφωνία της Γιουβέντους με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προκειμένου να υποβληθεί  σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στο Τορίνο, μετά την οριστική συμφωνία της Γιουβέντους με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προκειμένου να υποβληθεί  σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
11 Αυγούστου 2022 - 19:45
11/08/2022 - 19:45
kostic.jpg

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Φίλιπ Κόσιτς από τη Γιουβέντους. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε σήμερα (11/8) στο Τορίνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Είχε προηγηθεί η οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ η τελευταία αναμένεται να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν όλα πάνε καλά σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των εργομετρικών, ο Κόστιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους. Οι διαπραγματεύσεις με τη «Μεγάλη Κυρία», ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός της αποστολής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος μσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν από τη γερμανική ομάδα μετά από τρία χρόνια, περίπου.

H Γιουβέντους εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις στρέφει την προσοχή της και στην πρεμιέρα της Serie A, όπου υποδέχεται τη Σασουόλο. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε απόδοση 1.45, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.75 και η νίκη των φιλοξενούμενων στο 6.50.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet