COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ «12»

Ρεάλ Μαδρίτης: Η ιστορία της φανέλας με το νούμερο «12»

Μετά από 15 χρόνια που το συγκεκριμένο νούμερο ήταν «καπαρωμένο» από τον Μαρσέλο, ο Καμαβινγκά είναι αυτός που θα το φορέσει για τη «Βασίλισσα», που στη πρεμιέρα της La Liga, είναι το φαβορί κόντρα στην Αλμερία.  

Μετά από 15 χρόνια που το συγκεκριμένο νούμερο ήταν «καπαρωμένο» από τον Μαρσέλο, ο Καμαβινγκά είναι αυτός που θα το φορέσει για τη «Βασίλισσα», που στη πρεμιέρα της La Liga, είναι το φαβορί κόντρα στην Αλμερία.  

Γιάννης Σελαλμαζίδης
11 Αυγούστου 2022 - 21:05
11/08/2022 - 21:05
marcelo.jpg

Ο Μαρσέλο δεν ήταν απλά ένας καλός παίκτης για τη Ρεάλ  Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, «αποχαιρέτησε» στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου τη «Βασίλισσα», όντας ο παίκτης του ρόστερ που είχε κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους (25) με τη φανέλα της. Μιας και μιλάμε για φανέλες, αυτή με το νούμερο 12 έχει τη δική της ιστορία στα αποδυτήρια του «Μπερναμπέου».

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί 15 συναπτά έτη ο Μαρσέλο ήταν αυτός που την φορούσε. Μετά την αποχώρηση του, μάλιστα, ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και των μεγάλων αθλητικών εφημερίδων της Ισπανίας, όπως η «Marca» και η «As», για τον νέο… ιδιοκτήτη της.   

Τελικά ο Καμαβινγκά ήταν αυτός που ανέλαβε το βαρύ «φορτίο», καθώς θα αφήσει το νούμερο 25 που φορούσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Σε ότι αφορά τους νεοαποκτηθέντες Ρούντιγκερ και Τσουαμενί, υπάρχει και εκεί παρασκήνιο. Ο πρώτος ήθελε τη φανέλα με το νούμερο 2, την οποία, όμως, φοράει ο Καρβαχάλ και τελικά θα πάρει το 22. Ο Τσουαμενί ζήτησε τη φανέλα με το 8, η οποία, όμως… ανήκει στον Κρόος και τελικά θα πάρει το 18.

Οι αποδόσεις της πρεμιέρας

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Αλμερία και είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε απόδοση 1.44. Η ισοπαλία «πληρώνει» 4.90 και η νίκη των γηπεδούχων 6.60.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet