SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Τα ερωτηματικά με τον Μιλουτίνοφ και η αλλαγή αποδόσεων

Σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τραυματίστηκε, η ομοσπονδία της χώρας το διέψευσε, αυτό, όμως, οδήγησε σε αλλαγές στα φαβορί, σε ότι αφορά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.

Σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τραυματίστηκε, η ομοσπονδία της χώρας το διέψευσε, αυτό, όμως, οδήγησε σε αλλαγές στα φαβορί, σε ότι αφορά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
16 Αυγούστου 2022 - 18:30
16/08/2022 - 18:30
MILUTINOF.jpg

Αναστάτωση προκάλεσε στη Σερβία η είδηση που αναπαρήγαγαν ουκ ολίγα ΜΜΕ της χώρας, αναφορικά με τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο γόνατο. Ήταν τόσος μεγάλος, μάλιστα, ο «θόρυβος» που προκλήθηκε, που η σερβική Ομοσπονδία αναγκάστηκε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αναφέροντας ότι ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπολογίζεται από τον Πέσιτς, για το σημαντικό φιλικό με τη Σλοβενία (17/8).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από το Ευρωμπάσκετ, η Σερβία έχει να αντιμετωπίσει την Ελλάδα και την Τουρκία, στα πλαίσια της  προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εξαιρετικά αμφίβολη για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, είναι η συμμετοχή του αρχηγού Μπιέλιτσα, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Αποδόσεις του Ευρωμπάσκετ

Τα σενάρια για τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, μπορεί να διαψεύστηκαν, είχαν, όμως, ως αποτέλεσμα να αλλάξουν και οι αποδόσεις για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. Η Σερβία, δε θεωρείται, πλέον (δινόταν στο 4.30), ότι είναι μόνη της το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, καθώς τώρα «πληρώνει» 4.85, όσο ακριβώς και η Ελλάδα. Ακολουθούν η Σλοβενία σε απόδοση 5.10 και η Γαλλία στο 5.40.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet