COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ- ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ: Ο «ΑΠΑΤΣΙ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Μπόκα Τζούνιορς- Ροσάριο Σεντράλ: Ο «Απάτσι» επιστρέφει ως αντίπαλος στο σπίτι του

Ο Τέβες γυρίζει ως αντίπαλος στο «La Bombonera», καθώς είναι προπονητής στη Ροσάριο Σεντράλ και οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς του ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή.

 

Ο Τέβες γυρίζει ως αντίπαλος στο «La Bombonera», καθώς είναι προπονητής στη Ροσάριο Σεντράλ και οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς του ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή.

 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
17 Αυγούστου 2022 - 08:11
17/08/2022 - 08:11
teves (2).jpg

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του Κάρλος Τέβες, θα είναι, αυτή που θα ζήσει στο παιχνίδι (18/8) ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ροσάριο Σεντράλ. Ο «Απάτσι», είναι, πλέον, προπονητής της τελευταίας και θα επιστρέψει στο… σπίτι του, το «La Bombonera», αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, σαν παίκτης έχω φορέσει μόνο μια φανέλα στην Αργεντινή», δήλωσε ο Τέβες. Μπορεί, αυτή τη φορά, να έρχεται ως αντίπαλος, οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς, όμως, του ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή. Οι τοίχοι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, έχουν γεμίσει ήδη από τα γκράφιτι και συνθήματα για την επιστροφή του Τέβες.

Αποδόσεις Μπόκα Τζούνιορς - Ροσάριο Σεντράλ 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τη νίκη για να ηρεμήσει τα πνεύματα στα αποδυτήρια, μετά τον  καυγά στο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Ρασίνγκ Κλούμπ, ανάμεσα σε Μπενεντέτο και Σαμπράνο. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, σε απόδοση 1.60, η ισοπαλία «πληρώνει» 3.85 και η επικράτηση της Ροσάριο Σεντράλ 5.70.  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet