ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΖΕΡΒΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Άρης: Ετοιμάζει Ζερβίνιο στην πρεμιέρα ο Μπούργος

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι (21/8) των κιτρινόμαυρων με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι (21/8) των κιτρινόμαυρων με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
18 Αυγούστου 2022 - 19:56
18/08/2022 - 19:56
zervinio.jpg

Ο Ζερβίνιο αναμένεται να πάρει, όπως όλα δείχνουν, τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα του Άρη, στο κυριακάτικο (21/8) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερωτηματικό αποτελεί, πάντως, αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ή αν θα τον κρατήσει στον πάγκο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα χαρτιά του , σε ότι αφορά την ενδεκάδα. Ακόμα, νέο πρόσωπο στις πρώτες επιλογές του προπονητή του Άρη, αναμένεται να είναι και ο Μάνου Γκαρθία.

Αποδόσεις στο Άρης - Λεβαδειακός 

 Ανεξάρτητα, πάντως, από το αν ο Ζερβίνιο ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ο Άρης είναι το ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, καθώς η νίκη του προσφέρεται στο 1.40. Την ισοπαλία τη βρίσκουμε στο 4.65 και την επικράτηση των φιλοξενούμενων στο 8.25.

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet