ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΣΕΝΑ

Από τη Γιουβέντους στην Κοζάνη ο Σένα

Ο 31χρονος Ιταλός τεχνικός, με θητεία στις ακαδημίες της «Μεγάλης Κυρίας», είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας και θα την… οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο 31χρονος Ιταλός τεχνικός, με θητεία στις ακαδημίες της «Μεγάλης Κυρίας», είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας και θα την… οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
19 Αυγούστου 2022 - 19:25
19/08/2022 - 19:25
sena.jpg

Ο Εουτζένιο Σένα είναι ο νέος προπονητής της Κοζάνης και θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο 31χρονος Ιταλός τεχνικός μπορεί να μην έχει προϋπηρεσία ως πρώτος προπονητής, έχει, όμως, εμπειρία από τα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους. Θεωρείται, μάλιστα, ανερχόμενος, ενώ έχει θητεύσει στο πλευρό του Πάολο Τραμεζάνι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καθώς ο στόχος της ομάδας μας, παραμένει η εκπαίδευση κυρίως των νέων ταλαντούχων παιδιών της περιοχής μας, ο κ. Σένα, είναι η ιδανική λύση, προερχόμενος από την τεράστια ιταλική σχολή και ιδιαίτερα αυτή της μεγάλης Γιουβέντους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Κοζάνης.

Αποδόσεις στο Σαμπντόρια - Γιουβέντους 

Ο Σένα μπορεί να μην κάθισε στον πάγκο της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους, η «Μεγάλη Κυρία», όμως, θέλει να σημειώσει τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί στο εκτός έδρας ματς (22/8) με τη Σαμπντόρια για τη 2η αγωνιστική σε απόδοση 1.62. Η ισοπαλία «πληρώνει» 4.15 και η νίκη των γηπεδούχων 5.20.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet