COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ: «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ» ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

Άρης: «Χορεύοντας» στο Κλεάνθης Βικελίδης

Με «μαέστρο» τον Γκαρθία και εκτελεστές τους Μανσίνι και Γκρέι, η ομάδα του Μπούργος επικράτησε εύκολα με 3-0 επί του Λεβαδειακού, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. 

Με «μαέστρο» τον Γκαρθία και εκτελεστές τους Μανσίνι και Γκρέι, η ομάδα του Μπούργος επικράτησε εύκολα με 3-0 επί του Λεβαδειακού, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
21 Αυγούστου 2022 - 23:01
21/08/2022 - 23:01
aris.jpg

Πρώτο δείγμα θετικόν για τον Άρη, που ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα, από την πολύ καλή παρουσία του στο προηγούμενο πρωτάθλημα και στο νέο. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 3-0 επί του Λεβαδειακού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τον Μανσίνι να «καθαρίζει» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας δυο γκολ, στο 12΄ και στο 45+1΄. 

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και με την είσοδο του Γκαρθία, ο Άρης έγινε ακόμα πιο δημιουργικός, σκόραρε με τον Γκρέι στο 68΄και έχασε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη συμμετοχή του Ζερβίνιο, αλλά και η παρουσία του Ενκουλού στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Καμερουνέζος αμυντικός αναμένεται να περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. 


Άρης (Χ. Μπούργος):  Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (82′ Μαζικού), Νταμπό (46′ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μανσίνι, Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Καμάτσο (46′ Γκαρθία), Γκρέι (83′ Χατζηιωάννου)

Λεβαδειακός (Γ. Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος,  Μεχία, Μπελμόντε (58′ Λούα Λούα), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (62′ Νίκας), Βρακάς (76′ Βουτσάς), Δούμτσιος.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet